«Η Καγιά ας τσιρίζει λιγότερο και να...» - ''Χτύπησε'' ξανά η Ραμόνα Βλαντή για το GNTM 5

''Έχει γίνει το παιχνίδι οικογενειακές ιστορίες''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Η Καγιά ας τσιρίζει λιγότερο και να...» - ''Χτύπησε'' ξανά η Ραμόνα Βλαντή για το GNTM 5

Σβάρνα έχει πάρει την κριτική επιτροπή του GNTM και όχι μόνο, η fashion editor Ραμόνα Βλαντή. Σειρά αυτή τη φορά είχε η Βίκυ Καγιά, την οποία κατηγόρησε ότι είναι υπερβολικά αυστηρή με τις κοπέλες και ότι δεν δίνει ευκαιρίες σε αυτές που πραγματικά αξίζουν στο όνομα του diversity. Και δεν είναι η μόνη να πούμε σε αυτό το σημείο που την έχει κρίνει για τις έως τώρα επιλογές της.

Είχε προηγηθεί και η κριτική στην Σοφία Χατζηπαντελή, για την οποία έχει ξεκαθαρίσει καιρό ότι δεν την εκτιμά ως πρόσωπο της μόδας, ενώ την κατηγόρησε και για το γεγονός ότι αποζητά στο παιχνίδι τη φυσική ομορφιά την ίδια ώρα που εκείνη έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές.

Η κριτική της Βλαντή στην Βίκυ Καγιά

Είπε λοιπόν για την μέχρι τώρα πορεία του παιχνιδιού και τις επιλογές τους:

«Είδαμε την πρεμιέρα, καθίσαμε, ξενυχτήσαμε, βαρεθήκαμε και λίγο. Σε κάποια σημεία είχε λίγο ενδιαφέρον. Δεν μου αρέσουν οι τρεις κριτές που έχουν παλιακές απόψεις. Αν η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν πλαστική από πάνω μέχρι κάτω, θα μπορούσα να την ακούσω. Δεν βλέπω τίποτα diversity πάνω της.

Δεν είναι diversity επειδή έχει αυτά τα φρύδια. Φαίνεται ότι έχουν παλιακές απόψεις γιατί είναι πολλά χρόνια εκτός χώρου. Θα ήθελα η Βίκυ Καγιά να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια να μιλήσουν και να μην είναι τόσο αυστηρή», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Και συνέχισε: «Έχει μπερδέψει την ταπεινότητα με το να μην έχεις προσωπικότητα. Αν θέλουν στρατιωτάκια που να τους λέει η Καγιά τι να κάνουν, αυτό δεν είναι ταπεινότητα. Θα έπρεπε να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα κορίτσια να μιλήσουν. Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες».

Ξέσπασε το twitter ενάντια στη συμπεριφορά της Καγιά

Η επιστροφή του GNTM 5 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR είναι γεγονός μιας και οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την λαμπερή έναρξη μιας και είδαμε ήδη τεράστιες αλλαγές στο ριάλιτι μοντέλων σε σχέση με άλλες χρονιές.

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter έδωσαν για μια ακόμη φορά το παρών τους καθώς τα σχόλια τους τους επικεντρώθηκαν στην Βίκυ Καγιά η οποία κάπου εδώ να τονίσουμε πως πέρυσι είχε αποσυρθεί από το ριάλιτι προκειμένου να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα της.

Ωαστόσο, στο Twitter τα σχόλια πήραν φωτιά με αρκετά αιχμηρά σχόλια… Πολλοί δεν ενθουσιάστηκαν με τις αλλαγές, αντιθέτως βρήκαν βαρετά ίδιο το ριάλιτι (Δείτε εδώ ποιο μοντέλο είναι ήδη στο σπίτι).