«Η βίλα είναι όσο κιτς την περίμενα» - "Πανηγύρι" στο twitter με την πρεμιέρα του Love Island

Έδωσαν πάλι ρέστα οι χρήστες με τον σχολιασμό τους για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η βίλα είναι όσο κιτς την περίμενα» -

Τους 10 Islanders στην πολυτελή βίλα του Love Island στην Τενερίφη καλωσόρισε το βράδυ της Πέμπτης 30/9 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι οποίοι φαίνονται ανυπόμονοι για τα όσα θα ζήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με μια ξενάγηση στην υπερπολυτελή βίλα και τη γνωριμία του τηλεοπτικού κοινού με τους διαγωνιζόμενους (δείτε εδώ τις κοπέλες).

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, από τα πρώτα κιόλας λεπτά στήθηκε κανονικό... πανηγύρι στο Twitter, με τους χρήστες να δίνουν για ακόμη μια φορά ρέστα με τα σχόλιά τους!

Τα tweets για την πρεμιέρα του Love Island

H αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το ''Love Island'' - «Με τους παίκτες δεν έχω...»

Δηλώσεις στο «Πρωινό μας» έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την Τενερίφη της Ισπανίας, εκεί όπου έγιναν τα γυρίσματα του «Love Island» της νέας παραγωγής του ΣΚΑΙ, που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα. Πέρα από το απρόοπτο λόγω του οποίου ακυρώθηκε η πρεμιέρα αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τους παίκτες του ριάλιτι, αλλά και στις επιλογές που θα έχει το κοινό στο παιχνίδι.

Eίπε στο «Πρωινό μας» σε απευθείας σύνδεση από την Τενερίφη:

«Ο καιρός σήμερα είναι καλύτερος και σε λίγο θα ξεκινήσουμε. Εμείς είμαστε όλοι έτοιμοι εδώ και μέρες και περιμένουμε να περάσουν τα φυσικά φαινόμενα. Μέχρι και εχθές δεν είχα ρεύμα, όποτε για την ασφάλειά μας έπρεπε να διακόψουμε. Τα πράγματα φαίνονται αισιόδοξα, έχει τελειώσει η ταλαιπωρία για όλους, οπότε ανυπομονούμε».

Σχετικά με όσα θα δούμε στο ριάλιτι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Δεν έχω γνωρίσει ακόμα τους παίκτες, έχω δει μόνο ότι έχετε δει και εσείς στην τηλεόραση. Οι παίκτες θα γνωριστούν μεταξύ τους μέσα στη βίλα. Μέσα στην εφαρμογή θα έχουμε αποκλειστικό υλικό, φωτογραφίες, βίντεο και πολλά πράγματα για τα παιδιά για να τα γνωρίσετε ακόμα καλύτερα. Επίσης θα μπορείτε να ψηφίσετε, θα είναι διαδραστικό. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις».