Λαοθάλασσα τα σχόλια στο twitter - Δεκάδες οι αντιδράσεις για την σειρά Παγιδευμένοι λόγω του Παύλου Ορκόπουλου

Αποθέωσαν την πιο συγκλονιστική σκηνή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαοθάλασσα τα σχόλια στο twitter - Δεκάδες οι αντιδράσεις για την σειρά Παγιδευμένοι λόγω του Παύλου Ορκόπουλου

Η νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, "Παγιδευμένοι" έχει καταφέρει να κερδίσει τόσο τους τηλεθεατές (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης) όσο και το twitter που σε κάθε επεισόδιο κάνει χαμό, ειδικά για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και με το χθεσινό 5/10 επεισόδιο επικράτησε πανζουρλισμός στο twitter λόγω μερικών σκηνών. Τα λόγια μετάνοιας του Σπύρου Μαρκέτου στο Θοδωρή (που κατηγορείται για την δολοφονία της Μυρτώς) έκαναν το twitter να "λυγίσει". Συγκεκριμένα, ο πατέρας του βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά την επίθεση που δέχτηκε από βαρυποινίτη. Εκεί ο Διοικητής της Αστυνομίας προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής ζητώντας του συγγνώμη για την αδιαφορία του σαν πατέρας όλα αυτά τα χρόνια.

Το twitter λοιπόν "λύγισε" μαζί του! Κάποιοι αποθέωσαν την ερμηνεία του ηθοποιού Παύλου Ορκόπουλου, ενώ άλλοι συγκλονίστηκαν από την στιγμή.

Επίσης, στο twitter σχολιάστηκε και η επίθεση με μαχαίρι στον Θοδωρή, αφού ο ρόλος του έχει αγαπηθεί πολύ.

Τα σχόλια του twitter για την σειρά Παγιδευμένοι

Ποιος είναι ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος που υποδύεται τον Σπύρο Μαρκέτο

Γεννήθηκε στην Κόρινθο, απ' όπου έχει και καταγωγή. Είναι νυμφευμένος με την, επίσης ηθοποιό, Νίκη Χατζίδου, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά καθώς και εγγόνια.

Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του 2014.Επίσης, ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του Ιανουαρίουκαι του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς και στην περιφέρεια Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών στις εκλογές του 2019.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση μέσα από την σειρά Η επιστροφή το 1982. Έχει παίξει επίσης σε δύο επεισόδια της σειράς Κοχλίας. Ακολούθησαν ρόλοι στις δημοφιλείς σειρές Πατήρ υιός και πνεύμα, η Δίκη και Φόνος χωρίς ταυτότητα. Άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από την σειρά Μυρτώ στον πρώτο του μεγάλο ρόλο ως Στέλιος Φιντάς. Ακολούθησε guest στην σειρά Εξ Αδιαιρέτου.

Επίσης, συμμετείχε σε συνολικά έξι αυτοτελή επεισόδιά της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος. Έγινε ευρέως γνωστός και καθιερώθηκε από τον τηλεοπτικό ρόλο του Λουκά στην τηλεοπτική σειρά Ντόλτσε Βίτα. Ακολούθησαν δημοφιλείς σειρές όπως Ο κακός βεζίρης, Δεσποινίς Μαργαρίτα και Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή. Ακολούθησε ο κωμικός ρόλος του Αστυνόμου Ταχίνη στην σειρά Miss Νταίζη. Στην συνέχεια, συμμετείχε στην σειρά Τα παιδιά της Νιόβης.

Η καριέρα του εκτοξεύτηκε μέσα από τον ρόλο του Θωμά Βουλινού στην σειρά Στο παρά 5. Ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές Χαρά Αγνοείται, Η Πολυκατοικία, Η Οικογένεια Βλάπτει και Το σπίτι της Έμμας. Υποδύθηκε τον Μενέλαο Τριανταφύλλου στην οικογενειακή κωμωδία του Alpha TV Το σόι σου από το 2014 έως το 2019.