Σάρωσε στην πρεμιέρα του η σειρά "Maestro": «Φαίνεται αριστούργημα από τα πρώτα λεπτά»

«Ποσό όμορφη κινηματογραφική αρχή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σάρωσε στην πρεμιέρα του η σειρά

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές του MEGA την επίσημη πρεμιέρα της σειράς, «Maestro» καθώς από το πρώτο κιόλας τρέιλερ που βγήκε στον αέρα φάνηκε πολλά υποσχόμενη. Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγο νωρίτερα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπου δεν δίστασε να κάνει και μια απόκάλυψη -δείτε εδώ αναλυτικά.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter είχαν πάρει θέση στα πληκτρολόγια προκειμένου να εκφράσουν την δική τους άποψη για την σειρά. Αναμενόμενο ήταν λοιπόν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να κατακτήσει την κορυφή καθώς έγινε νούμερο ένα trend.

Από την άλλη, η Χαρούλα Αλεξίου η οποία αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έμεινε απαρατήρητη.

Η πρεμιέρα για τη σειρά, «Maestro» αποθεώθηκε για τα καλά από το Twitter

Τα χρήματα που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro

12 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς «4», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά "Maestro", ένα έργο που το κοινό περιμένει να δει πως και πως. Άλλωστε είναι γνωστό πως κάθε του σειρά αποτελεί εγγυημένη επιτυχία.

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Δείτε στο TV-24.gr πόσα χρήματα πήρε