Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αιφνιδίασε την Ράνια Τζίμα - «Λαμβάνετε μέρος και εσείς»

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) και λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του MEGA, «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δεν δίστασε να ξαφνιάσει και την Ράνια Τζίμα με την αποκάλυψη που έκανε καθώς της είπε χαρακτηριστικά: «Λαμβάνετε μέρος και εσεις στο Maestro». δείτε εδώ επίσης τί αποκάλυψη έχει γίνει για τις ερωτικές σκηνές τους.

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τη σειρά, Maestro

«Έχω αρμική σχέση με το κανάλι, ξαναβρίσκομαι στο MEGA. Βέβαια και υπάρχει η προσμονή, η χαρά και λίγη αγωνία για ένα έργο για το οποίο έχουμε δουλέψει πολλοί άνθρωποι. Με τη στήριξη τρης παραγωγής και κυρίως του καναλιού έχουμε πάρει ένα ρίσκο και απόψε ξεκινάει αυτό το ταξίδι.

Η σειρά έχει δέκα πρωταγωνιστές και έχει εννέα επεισόδια σαν εννέα ταινίες της μιας ώρας. Καταπιάνεται με πολλά κοινωνικά θέματα και πράγματα τα οποία αφορούν όλους μας. Έχω γράψει για δέκα πρωταγωνιστές, δέκα διαφορετικά μοντέλα ανθρώπων της κοινωνίας μας σήμερα».

«Δηλαδή ο έρωτας και οι ερωτικές ιστορίες, μιας και δεν είναι μόνο μία αλλά αρκετές, είναι το όχημα προκειμένου να αφηγηθούμε κάποια θέματα κοινωνικά. Όπως είναι η ενδοοικογενειακή βία, η ομοφοβία και πάρα πολλά άλλα τα οποία νομίζω ότι απασχολούν παγκόσμια όλους μας..

Κάθε επεισόδιο θα το βλέπουμε μέσα από τα μάτια ενός ήρωα. Το πρώτο είναι μέσα από τα μάτια της Κλέλιας Ανδριωλάτου. Το δικό μου επεισόδιο είναι το έκτο στο οποίο λαμβάνεται μέρος και εσείς πρέπει να σας πω. Το δελτίο, εσείς! Στο επεισόδιο έξι».

Τα χρήματα που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro

12 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς «4», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά "Maestro", ένα έργο που το κοινό περιμένει να δει πως και πως. Άλλωστε είναι γνωστό πως κάθε του σειρά αποτελεί εγγυημένη επιτυχία.

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Δείτε στο TV-24.gr πόσα χρήματα πήρε