«Καταραμένη παλιοαρρώστια» - Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Γίγαντα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Καταραμένη παλιοαρρώστια» - Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Θρήνος σκορπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 14/10 στην ελληνική κοινωνία, καθώς έγινε γνωστό πως ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή, αφού τον "νίκησε" ο καρκίνος. Ο γιατρός του μίλησε δημόσια για τον θάνατό του και εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις προσπάθειές του να κρατηθεί στη ζωή, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση.

Από την πρώτη στιγμή, πλήθος κόσμου έσπευσε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τα social media και έτσι το Twitter γέμισε με φωτογραφίες του και λόγια που τον αποθεώνουν για το ήθος, τη ζωή και όσα κατάφερε να προσφέρει στην πατρίδα του με τις νίκες του στους αγώνες του στο Tae Kwon Do. Το "αντίο" είναι βαρύ, αλλά το σίγουρο είναι πως θα μείνει αξέχαστος.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του

Η είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στα social media, με ένα μήνυμα γραμμένο από τον ίδιο, που είχε ετοιμάσει πριν καιρό (δείτε το εδώ). Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπάζη με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, η σύζυγός του ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα απόσπασμα από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.

«Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει – ακούς;

Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει – ακούς;

Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς

Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ (1911-1996)».

undefined