Σείστηκε το πλατό του J2US με την εκρηκτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή - «Η πιο μου**ρα»

Το twitter έπαθε πλάκα με την εμφάνιση της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σείστηκε το πλατό του J2US με την εκρηκτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή - «Η πιο μου**ρα»

Το 2o live του Just the two of us όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA είναι γεγονός καθώς πριν από λίγο παρακολουθήσαμε την λαμπερή έναρξη που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης αφού εμφανίστηκε μέσα σε ένα γιγάντιο κάστρο και προκάλεσε "χαμό".

Φυσικά, η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη καθώς οι περισσότεροι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν την εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς όπως θα παρακολουθήσετε και εσείς παρακάτω έχει κάνει αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της. Φυσικά, όπως φαίνεται η συγκεκριμένη επιλογή μόνο καλό της έκανε αφού φαίνεται πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Δέσποινα Βανδή αποθεώθηκε σο Twitter με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο J2US

Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται στα διαλείμματα του J2US - Ασυγκράτητοι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 9/10 το σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US, μέσα από την συχνότητα του ALPHA (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς).

Μια από τις κριτές είναι η Δέσποινα Βανδή, η οποία εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ. Φυσικά, στα παρασκήνια του σόου βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που βρίσκεται συνεχώς στο της αγαπημένης του.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται έπαιξε μερικά πλάνα, στα οποία βλέπουμε το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές, με τους ίδιους μάλιστα να φιλιούνται συνεχώς κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, χωρίς να κρύβουν λεπτό πλέον τον έρωτά τους.