J2US highlights 8/10: Τα εντυπωσιακά ζευγάρια, η ξανθιά Κατερίνα Στικούδη και η 4η κριτής

Όλα όσα είδαμε στην φαντασμαγορική πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US highlights 8/10: Τα εντυπωσιακά ζευγάρια, η ξανθιά Κατερίνα Στικούδη και η 4η κριτής

Την φαντασμαγορική πρεμιέρα του J2US παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 8/10 μέσα από την συχνότητα του ALPHA, με τον Νίκο Κοκλώνη να καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό, τα φετινά ζευγάρι αλλά και την νέα και ανανεωμένη κριτική επιτροπή.

Τα 8/10 highlights του J2US

Γεμάτη κρύσταλλα ντυμένη η Βανδή - Έλαμψε όλο το πλατό

Ξεκίνησε το J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει το μεγάλο άνοιγμα και να παρουσιάζει την κριτική επιτροπή. Τις εντυπώσεις σίγουρα έκλεψε η Δέσποινα Βανδή, που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Οι άλλοι τρεις κριτές είναι εν τέλει η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ η 4η κριτής έκπληξη που αντικαθιστά την Μαρία Μπακοδήμου, είναι η Καίτη Γαρμπή που επιβεβαίωσε όλα τα spoilers και έκανε μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό(δείτε την εδώ).

Η Καίτη Γαρμπή είναι η 4η κριτής του J2US - Η εντυπωσιακή έξοδός της από το κοντέινερ

H 4η κριτής είναι η Καίτη Γαρμπή, επιβεβαιώνοντας όλα όσα είχαν αποκαλυφθεί. Η αγαπητή τραγουδίστρια είναι η αντικαταστάτρια της Μαρίας Μπακοδήμου και θα βρεθεί στο πλευρό της Βανδή ,του Φασουλή, αλλά και της Σταυροπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή από την άλλη έκανε μάλλον την πιο αστραφτερή είσοδο της βραδιάς, αφού εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Mε την κλασική ατάκα «Ηλία Ρίχτο» το κοντέινερ άνοιξε και η Γαρμπή βγήκε από μέσα με το κοινό να την αποθεώνει.

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη - Η Κατερίνα Στικούδη έγινε κατάξανθη για χάρη του show

Όλα τα έχει η πρεμιέρα του J2US και ακόμα μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα. Μετά την μεγάλη έκπληξη με την 4η κριτή που εν τέλει είναι η Καίτη Γαρμπή, η Κατερίνα Στικούδη είπε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αφού εμφανίστηκε κατάξανθη. Μάλιστα δεν παρέλειψε στην κουβέντα της με τον Κοκλώνη να ρίξει και τις σπόντες της για όσες καλοέβλεπαν τη θέση της...

Είπε στον Νίκο Κοκλώνη:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και φέτος εδώ μαζί σου! Έχουμε τόσες πολλές αλλαγές σε αυτό το υπέροχο πλατό μας που έχει γίνει διπλάσιο» σημείωσε η Κατερίνα Στικούδη .Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια αναφορά στις φήμες που ήθελαν άλλη παρτενέρ πλάι του στον φετινό κύκλο.

«Όλο το καλοκαίρι ξέρεις τι άκουσα για τη θέση σου; Ποια θα κάτσει… Ποια θα παρουσιάσει… Τι θα γίνει… Δεν φαντάζεσαι».

Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη πήρε την ευκαιρία και έριξε την σπόντα της: «Εντάξει, να σου πω κάτι. Είναι καλό να βάζεις στόχους και να θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Εγώ ξέρω ότι είμαι εδώ μαζί σου και πάλι και είμαι πολύ χαρούμενη».

Αποθεώθηκε η ''Βάνια'' Ματίνα Νικολάου

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη Ματίνα Νικολάου ως ''Βάνια'' στο πλατό του «Καλό μεσημεράκι», ωστόσο φαίνεται πως έχει κι άλλα ταλέντα, πέρα από την περσόνα που υποδύεται. Έτσι στην πρεμιέρα του J2US, εμφανίστηκε και τραγούδησε μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη και πραγματικά κέρδισαν και τις εντυπώσεις των κριτών, αλλά και του κοινού.

Προηγουμένως είδαμε στην σκηνή και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση, που μπορεί από φωνή να έσκισαν, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το ζευγάρι, που όπως γράφουν έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές και τα ριάλιτι(δείτε τα κορυφαία tweets).

Κέρδισαν πάλι τις εντυπώσεις Μαυρίκιος και Ιλάειρα - Το φιλί δέκα δευτερολέπτων που έριξαν πάνω στη σκηνή

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είδαμε στην πρεμιέρα του J2US και αυτοί δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση. Πέρα λοιπόν από τις εντυπώσεις που κέρδισαν με τη φωνή και την χημεία τους πάνω στη σκηνή, είπαν να δώσουν και το μακροβιότερο φιλί της ελληνικής τηλεόρασης που κράτησε περίπου 9-10 δευτερόλεπτα.

Παρά το γεγονός ότι ήταν εντυπωσιακοί σκηνικά, στο twitter σχολιάστηκε έντονα η μανία τους να γυρίζουν όλες τις εκπομπές και τα ριάλιτι και για αυτό τα σχόλια πήραν φωτιά από τα πρώτα δευτερόλεπτα της εμφάνισής τους(δείτε τα κορυφαία tweets).

H αλήθεια είναι ότι μας έχουν συνηθίσει στο να διατυμπανίζουν την αγάπη τους όπου σταθούν και όπου βρεθούν, οπότε παρομοίως έπραξαν και στην πρεμιέρα του J2US εκεί όπου έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί, με την Κατερίνα Στικούδη από δίπλα έκπληκτη να...''κρατάει το φανάρι''.

Η απρόσμενη ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για το 2ο live

Λίγο πριν το τέλος του μουσικού σόου, ο Νίκος Κοκλώνης ξάφνιασε για ακόμη μια φορά τους τηλεθεατές, καθώς έκανε μια απρόσμενη ανακοίνωση.

Όπως λοιπόν είπε ο παρουσιαστής, το επόμενο Σάββατο θα διαγωνιστούν όχι 15 αλλά 16 ζευγάρια, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει τα ονόματα των δύο νέων προσώπων που θα λάβουν μέρος στο J2US.