GNTM 5: Επέστρεψε στο ριάλιτι παλιός κριτής και αποθεώθηκε στο Twitter - «Ποιες είναι αυτές οι μέτριες;»

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Επέστρεψε στο ριάλιτι παλιός κριτής και αποθεώθηκε στο Twitter - «Ποιες είναι αυτές οι μέτριες;»

Ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό ήταν το σημερινό 24/10 στο GNTM 5 καθώς απαιτούσε από τις κοπέλες να μεταμορφωθούν σε CEO' s εταιρίας που πουλά φρούτα και συγκεκριμένα... καρπούζια και μάλιστα έπρεπε να σκεφτούν και τα δικά τους σλόγκαν.

Ωστόσο, όλες οι κοπέλες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κερδίσουν την καλύτερη φωτογραφία στο πλατό, ειδικά 3 συγκεκριμένες που τους έδωσε η Μύρια τα ντισαβαντάζ.

Μάλιστα, μόλις έφτασαν ενώπιων των κριτών, τους ανακοίνωσαν πως ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ένας παλιός κριτής του GNTM και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Χριστόφορο Κοτέντο, που ήταν ένας από τους κριτές των πρώτων κύκλων από το ριάλιτι στις σεζόν 2008-2010.

Οι κοπέλες έμειναν με το στόμα ανοιχτό και τον καταχειροκρότησαν, ενώ στο Twitter έγινε κυριολεκτικά χαμός, δηλώνοντας το πόσο πολύ τους είχε λείψει!

Τα tweets για την επιστροφή του Χριστόφορου Κοτέντου στο GNTM

Που είναι & τι κάνει σήμερα ο παλιός κριτής του GNTM

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Χριστόφορος Κοτέντος στο περιοδικό DownTown και μετά από χρόνια μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα για να ζήσει και να εργαστεί στις ΗΠΑ. Ο Χριστόφορος Κοτέντος από το 2012 έως σήμερα, ζει και εργάζεται στην Αμερική. Έμεινε για έναν χρόνο στο Λος Άντζελες και στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Πλέον ζει στο κέντρο του Μανχάταν.

Πώς θα περιέγραφες τη ζωή σου σήμερα;

Είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχα ονειρευτεί. Κάνω αυτό που μου αρέσει, σε μια συναρπαστική πόλη. Νιώθω πολύ παραγωγικός και απίστευτα ελεύθερος. Ως άνθρωπος, δεν μου αρέσει να είμαι μόνιμα σε ένα μέρος και να νιώθω στασιμότητα και επανάληψη. Μου αρέσει η εξέλιξη και δεν φοβάμαι την αλλαγή. Αυτήν τη στιγμή νιώθω ότι όλο αυτό που έχω δημιουργήσει έχει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Ζω στο Μανχάταν ασχολούμαι με τη δουλειά μου, το σχέδιο μόδας και συνεργάζομαι με άλλους designers και με τα μεγαλύτερα fashion brands.

Όπως;

Δεν μπορώ να πω τα πάντα, γιατί υπάρχουν συμβόλαια και ρήτρες στην Αμερική που δεν επιτρέπουν να δίνω πληροφορίες. Μπορώ να πω όμως ότι συνεργάζομαι με τον Tom Ford τον Tommy Hilfiger τα brands CΟΑCΗ και Victoria’s Secret και πρόσφατα με τα ΖΑRΑ, την Chloe Paris και τον Hermes για την αντρική συλλογή.