GNTM 5: «Θα της αποδείξω το αντίθετο» - Σε αυτές τις 3 κοπέλες έδωσε το disadvantage η Μύρια

Δεν το πήραν και πολύ καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Θα της αποδείξω το αντίθετο» - Σε αυτές τις 3 κοπέλες έδωσε το disadvantage η Μύρια

Νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης στο GNTM 5 ήταν η Μύρια, για αυτό και στην αποψινή 24/10 δοκιμασία είχε στα χέρια της αβαντάζ και ντισαβαντάζ προκειμένου να τα μοιράσει σε 3 κοπέλες και να τις δυσκολέψει.

Το σημερινό σετ λοιπόν -που είδαμε λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση μιας παίκτριας- ήταν με μια καρότσα με καρπούζια, με τις παίκτριες να έπρεπε να σκεφτούν το δικό τους σλόγκαν και να ποζάρουν ως επιχειρηματίες μιας εταιρίας με καρπούζια.

Σε αυτές τις 3 κοπέλες έδωσε το disadvantage η Μύρια

Η Μύρια είχε το αβαντάζ να την βοηθήσει και να την καθοδηγήσει η Μαίρη Βιτινάρος, ενώ είχε την ευκαιρία να διαλέξει 3 κοπέλες οι οποίες έπρεπε να κουβαλάνε κατά την διάρκεια της φωτογράφισης ένα καρπούζι. Αυτές που διάλεξε ήταν η Τζούλια, η Γιέβα και την Δέσποινα, μιας και όπως είπε τις θεωρεί τις πιο αδύναμες, οι οποίες δεν το πήραν και πολύ καλά και είπαν ότι θα τις αποδείξουν το αντίθετο.

Σε αυτές τις 3 κοπέλες έδωσε το disadvantage η Μύρια

Στην τρίτη δεν πάει το μυαλό σας - Οι 3 παίκτριες που περνάνε στην τελική 8άδα

Μπορεί το GNTM 5 να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ήδη τα πρώτα επεισόδια έχουν καταφέρει να συνεπάρουν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο δε σταματά να σχολιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Twitter.

Και καθώς σήμερα περιμένουμε την εμφάνιση του Χριστόφορου Κοτέντου στο ριάλιτι μοντέλων, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε αποκλειστικές πληροφορίες για 3 από τα κορίτσια που θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική 8άδα του διαγωνισμού.

Πρόκειται για τρία μοντέλα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, που όμως ήδη έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με τον δικό τους τρόπο.

Διαβάστε αποκλειστικά στο TV-24.gr