J2US: «Ο νεαρός;» - Η Δέσποινα Βανδή κουρεύτηκε και το Twitter έστησε πανηγύρι

Κλάμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: «Ο νεαρός;» - Η Δέσποινα Βανδή κουρεύτηκε και το Twitter έστησε πανηγύρι

Άλλο ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 και αντί να εκπλήξει το κοινό ο Νίκος Κοκλώνης τραγουδώντας (δείτε εδώ την εντυπωσιακή του έναρξη στην πρεμιέρα), σοκ στους τηλεθεατές, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, προκάλεσε η Δέσποινα Βανδή με την εμφάνισή της.

Την έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό με τα πλούσια μακριά μαλλιά της, όμως σήμερα εμφανίστηκε με κοντό αγορέ μαλλί και δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο παρουσιαστής από τη μία δεν σταμάτησε τα κοπλιμέντα, με εκείνη να του απαντά γεμάτη ενθουσιασμό για την τολμηρή της κίνηση.

Το νέο look της Δέσποινας Βανδή στο Just The 2 of Us

"Σε τι διάθεση βρίσκεσαι;" της είπε ο παραγωγός, με την τραγουδίστρια να του απαντά: "Γιατί, εδώ δεν κάνουμε σόου;"

«Δέσποινα με το καινούργιο look. Δεν μπορώ να σε συνηθίσω», είπε μάλιστα, αργότερα ο Νίκος Κοκλώνης με την Δέσποινα Βανδή να απαντάει: «Θα το ζήσεις για κάποιες ώρες. Αυτό θα έχουμε όλο το βράδυ τώρα;»

«Αυτά δεν θέλω κατάλαβες; Πες του να κλείσει το στόμα του να περάσουμε ωραία», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου στη συνέχεια με τον Σταμάτη Φασουλή να την “πειράζει” λέγοντάς της: «Βίκυ μην ανησυχείς. Μην ανησυχείς αγάπη μου. Σήμερα είναι πάρα πολύ ωραία η… Δέσποινα».

«Εγώ θέλω να φύγει ο Πίπης από δίπλα μου. Κουκλάκι μου! Ό, τι και να κάνεις σου πάει δυστυχώς», δήλωσε στο τέλος η ηθοποιός.

Οι αντιδράσεις στο Twitter με την εμφάνιση της τραγουδίστριας