«Βρείτε πόσες μαλ@κίες...» - Χαλασμός στο twitter για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους Παγιδευμένους

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χαλασμός επικράτησε στο twitter το βράδυ της Τρίτης 8/11 εξαιτίας της σειράς Παγιδευμένοι που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους τόσο μέσω της τηλεθέασης όσο και μέσω των tweets που είναι χιλιάδες.

Με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι με την Άννα και την συμπεριφορά της απέναντι στον Δημήτρη. Οι τηλεθεατές έχουν τεράστια αδυναμία στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Άννα “έδωσε” τον Σταύρο κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη και λόγω του τσακωμού τους, όλοι "έπεσαν" να την "φάνε".

Τα tweets για τον Λεβεντογιάννη και τους Παγιδευμένους

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η μοναδική στιγμή που οι χρήστες αποθέωσαν τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Ο εισαγγελέας για να κρατήσει ζεστή την αγαπημένη του Άνμνα, της έστειλε μια σόμπα χαλαζία με την ίδια εμφανώς να συγκινείται από την πράξη του και το twitter "έλιωσε".

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 22 την Δευτέρα 14/11

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Άγγελο μέσω της Κλειώς και όλοι έχουν θορυβηθεί. Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος, ακόμη και ο Ανδρέας λαμβάνουν το απειλητικό τους ραβασάκι από τον Άγγελο... Με τι απειλεί τον καθένα και πώς θα αντιδράσουν εκείνοι; Η Άννα κι ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή. Θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Άγγελο; Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Άννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται...

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη). Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα