«Κλαίω από τώρα» - Πανικός στο twitter με το τελευταίο trailer της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Έδωσαν ρεσιτάλ οι χρήστες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κλαίω από τώρα» - Πανικός στο twitter με το τελευταίο trailer της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Μπορεί το χθεσινό 14/11 επεισόδιο των Παγιδευμένων να ήταν ανατρεπτικό ειδικά λόγω του Άγγελου που έκανε χαμό στα social media (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο, δεν θα έχει καμία σχέση με το αποψινό 15/11. Σήμερα, πρόκειται να παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

Το trailer ήδη κυκλοφορεί από χθες αργά το βράδυ και με το που το εντόπισαν οι τουιτεράδες, έφεραν τα πάνω κάτω στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα.

Όλοι σχολίασαν πόσο συγκλονιστικά είναι τα όσα θα συμβούν, ειδικά ανάμεσα στον Δημήτρη και την Άννα οι οποίοι θα έρθουν για πρώτη φορά τόσο κοντά (δείτε εδώ την τελευταία τους σκηνή που θα αλλάξει τα πάντα).

Να σημειώσουμε πως εμείς ήδη γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει η σειρά και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια.

Τα tweets για το τελευταίο επεισόδιο των Παγιδευμένων

To trailer του τελευταίου επεισοδίου των Παγιδευμένων

Το σχέδιο του Άγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Όλοι είναι ανήσυχοι. Θα καταφέρει ο Άγγελος να τους ξεσκεπάσει; Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει... Μία συνάντηση, όμως, θα τον εκπλήξει. Η Άννα, με τη βοήθεια του Δημήτρη, προσπαθεί να βρει τον πατέρα της. Ο Σπύρος, από την άλλη, είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή. Και μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ... Όμως ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Αν η Άννα μάθει για την ανάμειξη του πατέρα του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά, τότε όλα θα χαθούν. Τι θα επιλέξει ο Δημήτρης; Τη γυναίκα που αγαπάει; Ή τον πατέρα του;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη). Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλω