Παγιδευμένοι: «Ρε κάνατε το είδωλο να κλαίει ρε...» - ''Ταράχτηκε'' το twitter με την εμφάνιση της κόρης του Ανδρέα

''Έσκασε'' από το πουθενά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Ρε κάνατε το είδωλο να κλαίει ρε...» - ''Ταράχτηκε'' το twitter με την εμφάνιση της κόρης του Ανδρέα

Πολλά είναι τα ένοχα μυστικά, που έχουμε δει να κρύβονται στη σειρά Παγιδευμένοι, όμως επεισόδιο με το επεισόδιο βλέπουμε μεγάλες αλήθειες να βγαίνουν στη φόρα.

Η εξέλιξη, που αφορά στη ζωή του Ανδρέα με ένα κοριτσάκι να συλλαμβάνεται και να δηλώνει κόρη του τάραξε πολύ του τηλεθεατές. Μάλιστα στο τελευταίο (15/11) για την ώρα επεισόδιο είδαμε να κάνει ένα τεστ πατρότητας, το οποίο αποδείκνυε επί της ουσίας, πως έχει παιδί.

Τα δάκρυα του έπεσαν βροχή μιας και τόσο καιρό δε γνώριζε την αλήθεια και φυσικά σύσσωμο το twitter τον αποθέωσε για την ερμηνεία του (δείτε εδώ την πρώτη ερωτική σκηνή ανάμεσα σε Άννα και Δημήτρη).

Οι αντιδράσεις στο twitter για την εμφάνιση της κόρης του Αντρέα στους Παγιδευμένους

Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας η σειρά

Το τελευταίο επεισόδιο για το α' μέρος της σεζόν θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τι θα γίνει), καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η σειρά θα διακοπεί προσωρινά λόγω του Μουντιάλ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, τα κανάλια είχαν έρθει σε συνεννόηση για κοινή διακοπή των προγραμμάτων τους πριν και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι σειρές του ΑΝΤ1 βέβαια θα διακόπτονταν για μεγαλύτερο διάστημα λόγω της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Δείτε στο TV-24.gr πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας