Τα καλύτερα μας χρόνια: «Μεγάλα σεκλέτια ο Στέλιος» - Τα αποθεωτικά tweets για τον βαρύ χορό του Μελέτη Ηλία

Τι τον έφερε σε αυτήν την κατάσταση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα καλύτερα μας χρόνια: «Μεγάλα σεκλέτια ο Στέλιος» - Τα αποθεωτικά tweets για τον βαρύ χορό του Μελέτη Ηλία

Μεγάλες στιγμές είδαμε στο χθεσινοβραδινό (22/11) επεισόδιο της σειράς ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' στην ΕΡΤ με τον Στέλιο να κλέβει αυτή τη φορά την παράσταση μετά την τραγική στιγμή με την απώλεια της γιαγιάς Ερμιόνης.

Οι αλλαγές στη ζωή του Στέλιου τον έκαναν να κάνει ένα ακόμα ξεκαθάρισμα και να αποχαιρετήσει τον κουμπάρο του Μανιά λόγω της προδοσίας του. Το twitter λοιπόν, όχι μόνο είδε τον βαρύ χορό του αλλά τον αποθέωσε με μοναδικά σχόλια!

Οι αντιδράσεις στο twitter για το ζεϊμπέκικο του Στέλιου

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Παπουτσάκη για τη σειρά της ΕΡΤ

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερα μας χρόνια». Για χάρη του ρόλου φαίνεται πως άλλαξε look.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αλλάξει εδώ και αρκετό καιρό τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της. Συγκεκριμένα, τα είχε κόψει αρκετά κοντά, υιοθετώντας ένα πολύ διαφορετικό στυλ από αυτό που μας έχει συνηθίσει.

Βέβαια πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα που δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις αλλαγές, αντιθέτως τις λατρεύει. Δε φοβάται να τολμήσει και να δοκιμάσει διαφορετικά στυλ.

Η ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, όπου παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη συναυλία για τη Σμύρνη. Εκεί την απαθανάτισε ο φακός αλλά με μεγάλη δυσκολία μιας και δε την αναγνώρισε εξαρχής.

Εμφανίστηκε στη συναυλία με κοντό πολύ σγουρό μαλλί. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα με snake print, ένα μαύρο leather jacket και ασορτί μαύρα μποτάκια.

παπουτσακη νεο μαλλι συναυλια νεα σμυρνη

παπουτσακη νεο μαλλι

κατερινα παπουτσακη νεο μαλλι νεα σμυρνη