Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Τα φωτοστέφανα και το αλληλοχάιδεμα των αυτιών δεν πείθει» - Αφηνιασμός στο Twitter με την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά

«Αυτές οι άχρηστες εντελώς χ@στηκανε στο τάληρο»

«Τα φωτοστέφανα και το αλληλοχάιδεμα των αυτιών δεν πείθει» - Αφηνιασμός στο Twitter με την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά
Από Youweekly Team

Παρασκευή μεσημέρι και πραγματοποιήθηκε η πιο πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνάντηση: Αυτή της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά. Κάποτε, επί περίοδο Πρωινού Καφέ μια κόντρα τις απομάκρυνε (δείτε εδώ τι ακριβώς είχε συμβεί), σήμερα 27 χρόνια μετά οι δυο τους συναντιούνται στον καναπέ του mega και οι τηλεθεατές και χρήστες του twitter δεν αφήνουν τίποτα από τα λόγια τους να πέσει κάτω.

Στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δευτερόλεπτα μετά την εμφάνιση της Ρούλας στην Ελένη άρχισαν να πέφτουν βροχή τόσο αρνητικά όσο και θετικά σχόλια και το Youweekly.gr συγκέντρωσε παρακάτω κάποια από αυτά:

Οι tweeτεράδες έδωσαν ρέστα για Μενεγάκη - Κορομηλά

Οι δύο παρουσιάστριες απάντησαν, μεταξύ άλλων, για τη φημολογούμενη κόντρα τους

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου! Υπάρχουν τα τηλέφωνα. Αν εγώ είχα τσακωθεί μαζί σου όπως κατά καιρούς λέγεται, απολύτως προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον Πρωινό καφέ, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια να μην είμαι ευχαριστημένη από τη στιγμή που δεν κάνουμε τα ίδια προγράμματα» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Άκουσα που είπαν κάνα δυο φορές “αυτές γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ;”, και ομολογώ ότι κι εγώ σκέφτηκα ότι εγώ ποτέ δεν έχω μαλώσει ποτέ με τη Ρούλα, δεν έχουμε πέσει πάνω σε μία εκπομπή, δεν έχουμε κάτι να ανταγωνιστούμε. Δεν έχουμε πέσει η μία την άλλη σε μία εκπομπή», με τη Ρούλα Κορομηλά να προσθέτει:

«Νομίζω ότι ήταν οι συγκυρίες τέτοιες. Δεν είχα καθόλου χρόνο κι εσύ έκανες αυτό που έκανες και δεν ένιωσε καμιά μας την ανάγκη…».

«Σκέφτηκα γιατί το συντηρούν αυτό, αφού δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε; Βρε μήπως έτσι σκέφτεται έτσι η Ρούλα για μένα; Μπορεί και να μου πέρασε από το μυαλό» ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη, αναφέροντας ως παράδειγμα την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Λίγο αργότερα η Ρούλα Κορομηλά ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις αυλή; Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα, υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι δίπλα μας. Θα το συνάντησες κι εσύ αυτό. Κάποια στιγμή βλέποντας κάποια δημοσιεύματα, και έλεγα πώς γίνεται να βγαίνει αυτό στον Τύπο, τελικά ανακάλυψα ότι κάποιοι από τους 5 έκαναν τις διαρροές. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε υποπτευθεί. Συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω μας είναι επικίνδυνοι μοχλοί. Κόβωντας όλη αυτή την αυλή, ηρέμησε το κεφάλι μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα! Πιέστηκα, ζορίστηκα» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Μενεγάκη στην Ρούλα Κορομηλά

Μεγάλα ονόματα, ισχυρές προσωπικότητες: Οι 4 διάσημοι σύντροφοι της Ρούλας Κορομηλά

Share