Σήμερα δηλώνουν φίλες αλλά κάποτε... - Πώς ξεκίνησε η μεγάλη κόντρα της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά

Η ιστορία που θάφτηκε στον χρόνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα δηλώνουν φίλες αλλά κάποτε... - Πώς ξεκίνησε η μεγάλη κόντρα της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά

Με αφορμή την σημερινή 25/11 τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ το βίντεο) το Youweekly.gr κάνει αναδρομή στο παρελθόν, τότε που φημολογούνταν πως μια κόντρα υποβόσκει μεταξύ αυτών των δυο λαμπερών κυριών, δυο γυναικών που άφησαν στο στίγμα τους και χάραξαν την δική τους μεγάλη πορεία στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης.

Την δεκαετία του ΄90 όταν η ιδιωτική τηλεόραση άρχισε να ακμάζει, είχαμε την Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη...

Η φερόμενη κόντρα των δύο παρουσιαστριών ξεκίνησε όταν η Ρούλα έφυγε από τον ΑΝΤ1 και τον “Πρωινό Καφέ” και την θέση της {έκανε λίγους μήνες η Πόπη Χατζηδημητρίου} πήρε η Ελένη Μενεγάκη η οποία έμεινε για περισσότερα από 10 χρόνια.

Τα ΜΜΕ λοιπόν έπρεπε να βρουν δύο ισχυρές προσωπικότητες που θα “χτίσουν” πάνω σε αυτές τον ανταγωνισμό που θέλει ο κόσμος. Έτσι και έγινε. Και σε αυτή την περίπτωση χύθηκε μπόλικο μελάνι και τα περιοδικά όλα έγραφαν για τις δύο παρουσιάστριες, ενώ και οι δύο άφηναν “σπόντες” στις συνεντεύξεις έτσι ώστε να τροφοδοτούνται τα ΜΜΕ με την “κόντρα” των λαμπερών αυτών κυριών.

Η Ντέπυ Γκολεμά πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή της, άφησε να εννοηθεί πως η κόντρα των δύο γυναικών ήταν μεγαλύτερη και δεν παρουσιάστηκε στις σωστές της διατάσεις!