Σασμός: «Αχτύπητο δίδυμο κλόουν» - Ο Σταύρος έφερε ενισχύεις και το Twitter έστησε γλέντι

Θέλουν να τους γυρίσουν στα Γιάννενα άμεσα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Σασμός
Facebook / Σασμός

Το βράδυ της Δευτέρας 28/11 άλλο ένα επεισόδιο του Σασμού προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ALPHA και, όπως κάθε φορά, το κοινό περίμενε πως και πως την κατάλληλη ευκαιρία για να σχολιάσει στο Twitter. Την αφορμή, λοιπόν, την έδωσε ο Σταύρος, ο οποίος δεν άντεξε να περιμένει άλλο την Αργυρώ, διότι οι σκέψεις του για την επανασύνδεσή της με τον Αστέρη τον τρέλαναν, και έτσι αποφάσισε να επιστρέψει από τα Γιάννενα στην Κρήτη για τα μάτια της.

Δεν έφτασε, όμως, μόνος. Έφερε μαζί του και ενισχύσεις. Ο λόγος για τον αδερφό του, τον Βαγγέλη, ο οποίος ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πείσει την γυναίκα του αδερφού του να γυρίσει πίσω στην αγκαλιά του. Είναι γνωστό, ωστόσο, πως ο Σταύρος δεν είναι και ο πιο αγαπητός χαρακτήρας του κοινού, σε αντίθεση με τον Αστέρη που τον αποθεώνουν, γι' αυτό και η κίνησή του αυτή θεωρήθηκε για άλλη μία φορά λανθασμένη και έτσι η μπάλα πήρε και τον αδερφό του.

Οι περισσότεροι συμφωνούν πως και οι δύο είναι τουλάχιστον τραγικοί που έφτασαν σε αυτό το σημείο και, μάλιστα, θέλουν να τους δουν να επιστρέφουν στα Ιωάννινα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Σταύρο, τον Βαγγέλη και την Αργυρώ

Ποιον θα σκοτώσει ο Σταύρος;

Σε συνέντευξή του στο Tv24 ο Γιώργος Χριστοδούλου που υποδύεται τον Σταύρο, αποκάλυψε πως ο ίδιος θα κάνει φονικό!

«Ο ήρωας αυτός θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει, ακόμα και τα πιο ανήθικα, για να διεκδικήσει πρώτα την Αργυρώ και έπειτα το παιδί που μεγάλωσε. Αυτή είναι και η δική μου ιδεολογία απέναντι στα πράγματα. Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Σταύρος δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του Πετρή. Κατά τη γνώμη μου, και αυτό προσπαθώ να υποστηρίξω παίζοντας τον ρόλο αυτό, είναι πατέρας του παρόλο που δεν έχουν το ίδιο αίμα. Για μένα δεν έχει καμία διαφορά. Ενας θετός πατέρας μπορεί να είναι και καλύτερος από τον βιολογικό».