Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Αυγουστίδη ξανά κέντησες» - Ο Βαγγέλης επιτέθηκε στον Αστέρη και οι τουιτεράδες έγιναν έξαλλοι

Χαμός από αναρτήσεις μετά από την συγκεκριμένη σκηνή

«Αυγουστίδη ξανά κέντησες» - Ο Βαγγέλης επιτέθηκε στον Αστέρη και οι τουιτεράδες έγιναν έξαλλοι
Ενημέρωση 24.11.2022 22:48
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις που είδαμε στο αποψινό 24/11 επεισόδιο «Σασμού» μέσα από τη συχνότητα του Alpha με τα γεγονότα να αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε, η αποτυχία του σχεδίου του Λευτέρη για την εξόντωση του Φραγκιαδάκη, προκαλεί την οργή του Ευθύμη, ο οποίος τον υποπτεύεται. Ο Παντελής επισκέπτεται καταρρακωμένος από τη φυγή της Θοδώρας τον Παύλο, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο, και έρχονται πιο κοντά.

Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Στην προσπάθειά του αυτή όμως, αναφέρει κάτι που βάζει σε υποψίες την Αργυρώ. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει. Τυφλωμένη από το μίσος και, παρά την επίσκεψη και τις προειδοποιήσεις του παπά Μιχάλη, καταστρώνει ένα σχέδιο, για να κλείσει τους λογαριασμούς της.

Η αντίδραση του Twitter στη συνάντηση του Αστέρη και του Βαγγέλη

Μάλιστα, απόψε είδαμε τον αδερφό του Σταύρου, Βαγγέλη, να συνατά τον Αστέρη και να του επιτίθεται, ενώ μάλιστα του ζήτησε να μείνει μακριά από την Αργυρώ.

Φυσικά, η σκηνή αυτή έγινε στο Twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν τον Αστέρη, καθώς υπερασπίστηκε για ακόμη μια φορά την γυναίκα που αγαπάει.

Share