Γη της Ελιάς: «Και πολύ άντεξε η ψυχολόγος...» - Έδωσε "ρέστα" το Twitter για τη Μυρτάλη

Ο χαρακτήρας της, έχει φτάσει το κοινό στα άκρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Και πολύ άντεξε η ψυχολόγος...» - Έδωσε

Μία ακόμα επίσκεψη της Μυρτάλης στην ψυχολόγο της στο αποψινό (30/11) επεισόδιο της Γης της Ελιάς, έφερε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Η αλλαγή στον χαρακτήρα της με την έναρξη της δεύτερης σεζόν έχει κάνει τους τηλεθεατές να ξεσπάσουν.

Κάτι οι ατάκες περί 51%, κάτι οι ερωτικές της σχέσεις και η Μυρτάλη έγινε αμέσως η πιο μισητή πρωταγωνίστρια της σειράς.

Την ώρα λοιπόν που έχουν πάρει φωτιά οι συζητήσεις για την τρίτη σεζόν (δείτε εδώ τι θα γίνει), το κοινό δε σταματά να σχολιάζει τις σκηνές της στο Twitter.

Τα σχόλια του Twitter για τη Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε αύριο (1/12) στη Γη της Ελιάς

Ο Φίλιππος, όπως είναι φυσικό, απορρίπτει την Ειρήνη, αλλά τρέμει μη φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Ετσι αποφασίζει να εκμυστηρευτεί όσα έχουν συμβεί στη Χάιδω: «Πες μου τι να κάνω με την ξαδέλφη της
Βασιλικής. Μου ρίχνεται κανονικά και πραγματικά με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση», της λέει κι εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη: «Τι λες τώρα; Σαν δεν ντρέπεται, στην ίδια της την ξαδέλφη! Κοίτα μην πεις τίποτα στη Βασιλική και έχουμε άλλα», τον συμβουλεύει.

Στο μεταξύ ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Φυσικά, ο Στάθης δεν ακούει τη σύσταση του Κουράκου να μην κάνει τίποτα και να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση, αφήνοντας την αστυνομία να το χειριστεί. Εχει αφήσει τον αστυνόμο να πιστεύει ότι έχει φύγει από την υπόθεση και αυτός συνεχίζει κρυφά.

Την ίδια στιγμή ο Ισίδωρος οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ ο εισαγγελέας ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αθηνά, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει.