Σασμός: «Ρε καθίκια...» - Έξαλλο το Twitter με την επίθεση στο σπίτι του Λευτέρη και της Θεοδώρας

Η σκηνή που συγκλόνισε το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: «Ρε καθίκια...» - Έξαλλο το Twitter με την επίθεση στο σπίτι του Λευτέρη και της Θεοδώρας

O ξυλοδαρμός του Λευτέρη στο αποψινό (1/12) επεισόδιο του Σασμού ήταν αρκετός για να κάνει το κοινό να ξεσπάσει. Ο Πάνος και οι άνδρες του Φαρμάκη, εισέβαλαν στο σπίτι του για να τον χτυπήσουν, ενώ επιτέθηκαν και στη Θεοδώρα.

Μπορεί η Θεοδώρα να είχε μάθει τα ψέματα του Λευτέρη και να ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι, ωστόσο δεν τον άφησε λεπτό από τα χέρια της, όταν έφυγαν οι άνδρες του Φαρμάκη.

Με τις μνήμες από τις Άγριες Μέλισσες να είναι νωπές, πολλοί έφεραν στον μυαλό τους τον Μελέτη και τόνισαν πως πρέπει να προσέχουν τον Λευτέρη γιατί μπορεί να ξυπνήσει μέσα του αυτό το πνεύμα, ενώ πανικός επικράτησε και με την ιδιαίτερη σκηνή που είχαν η Αργυρώ και ο Αστέρης (δείτε εδώ τα σχόλια).

Τα σχόλια του Twitter για τον Σασμό

Ο Λευτέρης τιμωρεί τον Πάνο

Από την πρώτη στιγμή, ο Λευτέρης κατάλαβε πως ο Πάνος δεν θα τον συμπαθήσει ποτέ καθώς νιώθει απειλή στη σχέση του με τον Ευθύμη. Ποτέ δεν του έδωσε ιδιαίτερη σημασία, όμως από ένα σημείο και μετά το δεξί χέρι του αφεντικού του, άρχισε να του γίνεται βάρος αφού όπου και αν πήγαινε τον έβρισκε μπροστά του. Θα έρθει όμως η ώρα που οι δύο άντρες θα αναμετρηθούν για τη θέση που θέλουν να διατηρήσουν στο πλευρό του Φαρμάκη. Για την ακρίβεια, ο Λευτέρης θα καταλάβει πως ο Πάνος έχει αρχίσει να ψάχνει το παρελθόν του και ό,τι έκανε πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με το εμπόριο όπλων και θα τον τιμωρήσει για την κίνησή του αυτή. Από εκείνη τη στιγμή, ο Πάνος θα αρχίσει να τον σέβεται αφού θα καταλάβει πως ο Λευτέρης είναι ξεκάθαρος απέναντί τους!