Τα Νούμερα: Αποθεώθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου για το guest της - «Στην ψυχολογία της ύλης...»

Έκλεψε τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα Νούμερα: Αποθεώθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου για το guest της - «Στην ψυχολογία της ύλης...»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Το γλυκό χαμόγελό της καθώς και οι κινήσεις ανθρωπιάς που κάνει, έχουν αποδείξει στον κόσμο πως πρόκειται για ένα πραγματικά σπάνιο πρόσωπο.

Η ίδια έχει αλυσίδα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ωστόσο την ίδια στιγμή τη βλέπουμε αρκετά συχνά στην τηλεόραση. Η ίδια βέβαια δεν έχει αποκαλύψει ακόμα ξεκάθαρα αν θα τη δούμε κάποια στιγμή σε κάποιο πρόγραμμα.

«Με τον Νίκο Κοκλώνη είμαστε κολλητοί. Επειδή πήγε πολύ καλά και μας αγάπησε ο κόσμος πιστεύω ότι θα κάνουμε άλλο ένα γκεστ, μην σας πω και δύο.

Είμαστε τόσο αυθόρμητοι που μπορεί να μου πει να περάσω από το σπίτι του και να ηχογραφήσουμε. Θα κάνουμε τη Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ. Πάντα λέω “ναι” σε προτάσεις γάμου αν είναι καλό το παιδί».

Τα σχόλια του Twitter για την Δήμητρα Κατσαφάδου

Το βράδυ της Παρασκευής (2/12), η Δήμητρα Κατσαφάδου έκανε ένα guest στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Φοίβου Δεληβοριά, «Τα Νούμερα». Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), επηρεασμένος από ένα βίντεο της Δήμητρας Κατσαφάδου, αφήνει όλα τα συναισθήματά του ελεύθερα, αποτρελαίνοντας τους γύρω του. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) με την Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα στη ζωή τους, μέσα σ’ ένα σινεμά.

Τα λίγα λεπτά που εμφανίστηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου στη σειρά ήταν αρκετά για να γεμίσει το Twitter με εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό της.