«Είναι εγκληματικό» - Η Δήμητρα Κατσαφάδου κάνει έκκληση στο κοινό για τα ζώα που εγκαταλείπονται στην φωτιά της Πεντέλης

Προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι εγκληματικό» - Η Δήμητρα Κατσαφάδου κάνει έκκληση στο κοινό για τα ζώα που εγκαταλείπονται στην φωτιά της Πεντέλης

Όσο η φωτιά στην Πεντέλη είναι σε εξέλιξη και οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να σωθούν, την ίδια στιγμή που έχουν προκληθεί και προβλήματά ηλεκτροδότησης στις γύρω περιοχές, η Δήμητρα Κατσαφάδου προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για το δυσάρεστο γεγονός.

Μάλιστα, μέσα από την ανάρτησή της θέλησε δείξει πως η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει κάθε άνθρωπος είναι σημαντική και πως τώρα είναι η στιγμή να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπό μας. Στη συνέχεια, ανέβασε και ένα στόρι στο οποίο εξηγούσε πως δεν πρέπει οι άνθρωποι που αφήνουν τις κατοικίες τους να εγκαταλείπουν τα ζωάκια τους, ενώ η ίδια θα είναι ενεργή και θα προσπαθήσει να βοηθήσει οποιονδήποτε με κάθε τρόπο.

Το μήνυμα της Δήμητρας Κατσαφάδου για την φωτιά στην Πεντέλη

«Η φωτιά έξω απ'το δικό μας σπίτι όπως και στο σπίτι κάθε ανθρώπου που περνάει δραματικές ώρες αυτές τις στιγμές. Άνθρωποι υποφέρουν, ζωάκια καίγονται, σπίτια του κόσμου που φτιάχτηκαν με κόπους ζωής χάνονται. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι οι άνθρωποι και να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο.

Στείλτε μας μήνυμα. Πάρτε μας τηλέφωνο στο 216-9001313. Ενημερώστε μας που υπάρχει ζήτηση σε είδη πρώτης ανάγκης, νερά, τρόφιμα, ξηρά τροφή, ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά για τους πυροσβέστες και για εσάς τους ίδιους. Που χρειάζεται χώρος φιλοξενίας για ανθρώπους και ζωάκια. Όλοι μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα!!!», έγραψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε αργότερα: «Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαι στη διάθεσή σας. Μην εγκαταλείπετε τα ζώα σας είναι εγκληματικό. Κι εμένα το σπίτι μου είναι στο Πικέρμι αλλά υψίστης σημασίας έχουν πρωτίστως οι άνθρωποι, μετά τα ζώα και μετά τα ντουβάρια. Στείλτε μήνυμα για βοήθεια παντός είδους».

Δήμητρα Κατσαφάδου

Καίγεται το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη στην Παλλήνη

Οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για τους κατοίκους της Πεντέλης μετά από την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) καθώς η πυρκαγιά πλέον είναι ανεξέλεγκτη με αποτέλεσμα η κατάσβεσή της σε συνδυασμό με τους έντονους ανέμους να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε ο πρώτος νεκρός, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έβαλε τέλος στην ζωή του όταν αντίκρισε πως η οικεία του είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Από την άλλη, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδησηση πως το σπίτι τους καίγεται επίσης.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Βαρέλη, η οποία εδώ και ώρες έχει εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειας στην Παλλήνη λόγω της φωτιάς, παρακολουθεί από την τηλεόραση το σπίτι της να παραδίδεται στην πύρινη λαίλαπα.