Γη της ελιάς: «Καλησπέρα κούκλε» - ''Ξεσάλωσε'' το twitter με την είσοδο του Βαγγέλη Κακουριώτη στη σειρά

Θα γίνει χαμός από εδώ και στο εξής με τον Κίμωνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της ελιάς: «Καλησπέρα κούκλε» - ''Ξεσάλωσε'' το twitter με την είσοδο του Βαγγέλη Κακουριώτη στη σειρά

Oi εξελίξεις στη Γη της ελιάς στο Mega είναι καταιγιστικές και ειδικά το επεισόδιο, που προβλήθηκε την Τετάρτη 7/12 το βράδυ έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με ένα νέο πρόσωπο να εισβάλλει στη σειρά.

Εδώ και καιρό σας έχουμε προετοιμάσει, πως ο Δημοσθένης θα δει ξανά τον γιο του και έτσι και έγινε. Η μεγάλη επιστροφή του Ιάκωβου συνέβη, με τον πατέρα του να πλημμυρίζει από χαρά, δείχνοντας και άλλες πτυχές του εαυτού του.

Σε ό,τι αφορά τον νέο αυτόν ρόλο, τον οποίο υποδύεται ο Βαγγέλης Κακουριώτης εμφανίζεται από τον Πειραιά, που μένει και διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του εκεί. Η απόφαση του ταξιδέψει λοιπόν στην Μάνη για να βοηθήσει τον πατέρα του στην προεκλογική του εκστρατεία θα φέρει πολλές ανατροπές (δείτε εδώ ποια γυναίκα θα ερωτευτεί).

Η είσοδος αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη στους τηλεθεατές και κυρίως στους χρήστες του twitter, oι οποίοι με το που είδαν τον Κακουριώτη έσπευσαν να κάνουν απολαυστικά σχόλια στην πλατφόρμα.

Tα σχόλια στο twitter για την είσοδο του Βαγγέλη Κακουριώτη στη Γη της ελιάς

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 8/12

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιό του και δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Την ίδια στιγμή η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της όμως είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει: «Μην τον αποφεύγεις, Αθηνά μου. Άκουσε τι θέλει να σου πει. Στο κάτω-κάτω εισαγγελέας είναι, τι ήθελες να κάνει στη δίκη σου;

Αυτός ήταν ο ρόλος του», της λέει. Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας (Βαγγέλης Κακουριώτης), εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό, δίνοντας χαρά στην οικογένεια. Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό. Στο μεταξύ ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική ή θα την αφήσει να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στους Βρεττάκους.