"Σεισμός" στην Μάνη - Μπαίνει αύριο στην Γη της Ελιάς και κάνει σχέση με την υπαστυνόμο Δήμητρα

Τα πάνω κάτω στα επόμενα επεισόδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μεγάλες ανατροπές θα δούμε να έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς (δείτε τις σημερινές σοκαριστικές εξελίξεις). Μπορεί λίγο πριν το τέλος να δούμε μια εγκυμοσύνη, αλλά και ένα παραλίγο φονικό, αλλά αυτό που θα έρθει από αύριο 6/12 δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στο καστ και όπως έγινε γνωστό, θα είναι άνδρας ο οποίος θα κάνει σχέση με την Υπαστυνόμο Δήμητρα ή αλλιώς "Ράινα" όπως την γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Μάλιστα, θα κρατήσουν κρυφή από όλους τη σχέση τους, αφού δεν θα αρέσει σε κανέναν. Για αυτό και θα πραγματοποιήσουν ένα ρομαντικό ταξίδι εκτός Μάνης, σε άλλο χωριό για να ζήσουν λίγες στιγμές ελεύθερης ευτυχίας.

Ανατρεπτικά τα επόμενα επεισόδια της Γη της Ελιάς

Την σχέση αυτή όμως αγνοεί ο Δημοσθένης, αφού έχει άλλα σχέδια για τον γιο του. Ναι καλά διαβάσατε, στο αυριανό 7/12 επεισόδιο, στην σειρά μπαίνει ο Κίμωνας, ο οποίος θα ερωτευτεί την υπαστυνόμο.

Από την άλλη όμως ο πατέρας του του κάνει προξενιό την Μυρτάλη με σκοπό να ολοκληρώσει το σατανικό σχέδιο του, κάτι όμως που δεν θα αρέσει καθόλου στον Αλέξη.

Ποιος θα υποδυθεί τον γιο του Δημοσθένη

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κακουριώτη, πρώην μέλος του συγκροτήματος "Boys and Noise" οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια έχουν διαλυθεί.

O 26χρονος τραγουδιστής που το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με την υποκριτική, θα υποδυθεί τον γιό του Δημοσθένη που μένει στον Πειραιά και διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του. Θα ταξιδέψει λοιπόν στην Μάνη για να βοηθήσει τον πατέρα του στην προεκλογική του εκστρατεία και θα έρθουν τα πάνω κάτω.