GNTM 5: Προσπάθησαν να το "μαζέψουν" αλλά δεν τα κατάφεραν - Έξαλλοι οι τηλεθεατές με το ριάλιτι του STAR

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Προσπάθησαν να το

Το επεισόδιο της Παρασκευής 16/12 του GNTM 5 ξεκίνησε με εκπλήξεις. Μία από τις παίκτριες δέχθηκε σχεδόν πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και στη συνέχεια όλες τους φωτογραφήθηκαν με σκυλάκια κάνοντας πρόβα, ουσιαστικά, για την δοκιμασία της αποχώρησης.

Όταν ήρθε, όμως, η κανονική φωτογράφιση όλες έμειναν άναυδες, διότι δεν έπρεπε να φωτογραφηθούν μόνο με κάποιο τετράποδο, αλλά και με φίδια, με γουρούνια, ερπετά και άλλα είδη από το ζωϊκό βασίλειο, φορώντας ρούχα υψηλής ραπτικής. Η Κότυ που είχε κερδίσει την δουλειά στο προηγούμενο επεισόδιο μοίρασε τα ζωάκια στην κάθε μία από τις συμπαίκτριές της και επέλεξε για τον εαυτό της το φίδι, θεωρώντας πως θα ευνοηθεί.

Αυτό δεν πήγε πολύ καλά, βέβαια, διότι δυσκολεύτηκε αρκετά και φοβήθηκε, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες οι οποίες τα πήγαν πολύ καλά.

«Παιδιά, δεν έχω ξαναστρεσαριστεί έτσι στη ζωή μου ποτέ με φωτογράφιση», παραδέχθηκε ο Τάσος Σοφρωνίου στο τέλος: «Στην τελευταία λήψη κόντεψα να μείνω από καρδιά».

«Και εγώ φοβήθηκα, δεν θα το κρύψω» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Καράβας.

Έξαλλοι οι τηλεθεατές στο Twitter με το GNTM 5

Πριν ξεκινήσει, ωστόσο, η φωτογράφιση ο Τάσος Σοφρωνίου θέλησε να εξηγήσει πως τα ζώα που χρησιμοποιήθηκαν στο σετ δεν ταλαιπωρήθηκαν σε καμία περίπτωση και πως μετά από κάθε κλικ αυτά επέστρεφαν σε ασφαλές μέρος.

Αυτό δεν φάνηκε να έπεισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι βρήκαν την αφορμή να ξεσπάσουν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Twitter, τονίζοντας πως δεν γίνεται ένας τέτοιος οργανισμός να θέλει να βρίσκεται εκεί, ενώ δεν κουνιέται καν και δεν μπορεί να αντιδράσει, πράγμα που φάνηκε πολύ περίεργο σε όλους.

Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι οι οποίοι γέλασαν με το όλο concept και έκαναν τα αστεία τους σχετικά με τις παίκτριες και τα ζώα που τους έτυχαν.