Τα Νούμερα: Ο κακός χαμός στο Twitter με το τελευταίο επεισόδιο - Ανατρίχιασαν όλοι

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τα Νούμερα: Ο κακός χαμός στο Twitter με το τελευταίο επεισόδιο - Ανατρίχιασαν όλοι

Τα Νούμερα είναι μία από τις σειρές της ΕΡΤ που μέσα σε λίγα μόλις επεισόδια κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό και να ανατρέψουν τα δεδομένα της τηλεθέασης. Ο Φοίβος Δεληβοριάς μαζί με την λατρεμένη ομάδα του χάρισαν άφθονες στιγμές γέλιου και την Παρασκευή 30/12, λίγο πριν κλείσει η χρονιά οι τηλεθεατές έμειναν να σχολιάζουν στο Twitter όλα όσα είδαν στο τελευταίο επεισόδιο.

Σε αυτό ο Φοίβος κατάφερε να πείσει τα «Νούμερα» να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη «Μάντρα». Τα εμπόδια ήταν κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν.

Οι ήρωες κατάφεραν να ξαναβάλουν τον δεύτερο στο παιχνίδι και να πείσουν τον άρρωστο με τον τζόγο Μεμά να κάνουν μια μεγάλη μάχη «Μάντρα Vs Χάντρα», το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το κοινό αποφάσισε ποιος από τους δύο θα κρατήσει τον χώρο.

Προπονήθηκαν, λοιπόν, και κάλεσαν διάφορους φίλους τους να τους συμπαρασταθούν. Το ίδιο, όμως, έκανε και η αντίπαλη πλευρά. Λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά, στο κουρείο, ο Φοίβος, ο Σπύρος και ο Ζερόμ βρήκαν έναν παράξενο διαρρήκτη, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τους κάνει ένα μεγάλο δώρο και τον οποίο υποδύθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στη τρελή παρέα ήρθαν να δώσουν τη δική τους πινελιά, στο απολαυστικό εορταστικό επεισόδιο, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ρία Ελληνίδου και η Ηλιάνα Γαϊτάνη, σε ρόλους έκπληξη.

Οι αντιδράσεις στο Twitter στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ Τα Νούμερα