Survivor All Star: Χαμός στο twitter - Στο στόχαστρο Κωνσταντίνος Βασάλος & Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Χαμός στο twitter - Στο στόχαστρο Κωνσταντίνος Βασάλος & Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μπορεί το Survivor All Star να πιστεύαμε πως θα είναι πιο αγωνιστικό, τελικά όμως έχει πολλές "ριάλιτι" στιγμές, ειδικά στις παραλίες των δυο ομάδων. Μην ξεχνάμε πως το παιχνίδι ξεκίνησε με τρία ζευγάρια, άλλο βέβαια που τώρα έχει μείνει μόνο ένα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς, ενώ Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν χωρίσει. Βέβαια, δεν δίστασαν να ανταλλάξουν ένα καυτό φιλί την ώρα που δεν τραβούσε η κάμερα για να το δείξουν στον ΣΚΑΙ.

Τι συνέβη με Βασάλο & Μαριαλένα στο Survivor All Star

Στο χθεσινό 16/1 επεισόδιο μεταξύ άλλων, είδαμε τον Κωνσταντίνο να κάνει τα beaute του, λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού. Η ομάδα του (Μαχητές) έχει κάνει δυο σερί νίκες και η διάθεση είναι ανεβασμένη στην παραλία τους.

«Τα κορίτσια μου έχουν αναλάβει την περιποίηση μου για να πάμε στο Συμβούλιο όπως πρέπει για να παρακολουθήσουμε τους αντιπάλους να τσακώνονται» σχολίασε χιουμοριστικά μιλώντας στην κάμερα, την ώρα που η Μαριαλένα του έβαζε κρέμα στο πρόσωπο.

Η σκηνή αυτή όπως ήταν λογικό, σχολιάστηκε έντονα από το twitter με πολλούς να αναφέρουν - χιουμοριστικά πάντα - πως η Μαριαλένα παίρνει το αίμα της πίσω από τον Σάκη Κατσούλη που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον τάισε στο στόμα.

Το trailer του Survivor All Star 17/1

Μετά από δυο δυνατά επεισόδια που παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, απόψε 17/1 αναμένουμε το τρίτο που θα είναι και αυτό που θα αναδείξει όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Σίγουρα τα ονόματα θα είναι "φωτιά" - αφού ήδη είναι - καθώς πρόκειται για παίκτες πολύ αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό και η ψηφοφορία θα είναι ντέρμπι.

Πριν μερικές ώρες ο ΣΚΑΙ έβγαλε και το trailer του επεισοδίου, το οποίο όπως είδαμε είναι γεμάτο εντάσεις! Οι Διάσημοι μετά τις δυο σερί ήττες τους στις ασυλίες έχουν γίνει έξαλλοι και έχουν στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου, καθώς κανείς δεν θέλει να χάνει και να πεινάει.

Ειδικά στο συμβούλιο στη συνέχεια που θα γίνει η τελευταία ψηφοφορία, ο Σπύρος Μαρτίκας θα ξεσπάσει για την υποψηφιότητα του, καθώς θεωρεί πως τον πρόδωσαν. Όπως θα δηλώσει, άλλα σχεδίασε με συμπαίκτη του και άλλα τελικά έγιναν.

Δείτε επίσης, με ποια συμπαίκτρια του ο Μάριος Πρίαμος είχε στο δάσος τρυφερά τετ α τετ.