Σασμός: Έπεσαν μέχρι και πυροτεχνήματα - Πανικός στο Twitter με την ερωτική σκηνή του Αστέρη και της Αργυρώς

Επιτέλους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: Έπεσαν μέχρι και πυροτεχνήματα - Πανικός στο Twitter με την ερωτική σκηνή του Αστέρη και της Αργυρώς

Μόλις έγιναν γνωστά πολύ ευχάριστα νέα για τον Σασμό (δείτε εδώ την ανακοίνωση του ALPHA), ωστόσο φαίνεται πως η σκηνή του Αστέρη και της Αργυρώς στο σημερινό (18/1) επεισόδιο του σίριαλ έχει μονοπωλήσει τον ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Οι δυο τους αφέθηκαν στα συναισθήματά τους και έτσι έζησαν μερικές στιγμές έντονου πάθους μετά από τόσο καιρό που προσπάθησαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο, εξαιτίας όλων όσων τους χωρίζουν. Ως αποτέλεσμα, οι τουιτεράδες άνοιξαν σαμπάνιες, έριξαν πυροτεχνήματα και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν στην πλατφόρμα χειροκροτώντας τους πρωταγωνιστές.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την ερωτική σκηνή του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό

«Αργυρώ σήκω και φύγε θα μας σκοτώσουν το παιδί»

Η βεντέτα στον Σασμό αναζωπυρώνεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη. Ο Παύλος Βρουλάκης μαθαίνει πως η ανιψιά του είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη και αποφασίζει να τους χωρίσει πάση θυσία. Τα όπλα βγαίνουν και ο Σταύρος φοβάται για τη ζωή του γιου του.

Από τη στιγμή που ο Παύλος μαθαίνει πως η ανιψιά του ζήτησε διαζύγιο από τον Σταύρο γιατί είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη, όλα αλλάζουν στην οικογένεια Βρουλάκη. Αποφασίζει και ανακοινώνει σε όλους πως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει αυτόν τον έρωτα να αναπτυχθεί.

«Θα τους πολεμήσω. Θα κάνω τον Αστέρη να φύγει μακριά από την Κρήτη, που τόλμησε να σηκώσει τα μάτια του σε μια Βρουλάκη. Δεν έχει θέση στο χωριό μας», λέει στους γύρω του και παρόλο που προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να του πουν πως ο έρωτας των δύο αυτών παιδιών θα βάλει τέλος στην έχθρα μεταξύ των οικογενειών τους, εκείνος δεν ακούει λέξη. Φωνάζει τα ανίψια του, ενώ και η Καλλιόπη όταν μαθαίνει τις προθέσεις του Παύλου, αποφασίζει να φωνάξει και το δικό της σόι για να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τον εχθρό. Την ίδια στιγμή, όλο το χωριό είναι αναστατωμένο καθώς βλέπει τη βεντέτα να αρχίζει ξανά.

Μεταξύ εκείνων που θορυβούνται για τον πόλεμο που ξεσπάει είναι και ο Σταύρος, που νιώθει τη ζωή του γιου του, Πέτρου, να απειλείται. Θέλοντας να προλάβει τις καταστάσεις, ζητά από την Αργυρώ να μιλήσουν και όταν τελικά βρίσκονται, της εφιστά την προσοχή.

«Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει ο θείος σου αλλά δεν θ’ αφήσω τον Πετρή σε κίνδυνο. Πάρε το παιδί και φύγε. Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις κι εσύ ότι η ζωή σας κρέμεται από μια κλωστή», της τονίζει. Η Αργυρώ όμως, που ξέρει λίγο καλύτερα τον Παύλο, του λέει να της δείξει λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη. Και όντως, λίγο αργότερα αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον θείο της. Του μιλά ξεκάθαρα για τη ζωή της, τη γνωριμία τους και το γεγονός πως δεν μπορεί να πορευτεί μακριά του. Εκείνος όμως δεν δείχνει να καταλαβαίνει τα συναισθήματά της. Τότε τον λόγο παίρνει η Μαρίνα.

Αργυρώ σήκω και φύγε θα μας σκοτώσουν τον πετρή Σασμός

«Αν τολμήσεις και πειράξεις τον Αστέρη, τότε θα με βρεις μπροστά σου. Εχασα τον γιο μου, δεν θα χάσω και την κόρη μου τώρα επειδή ερωτεύτηκε έναν άντρα που εσύ δεν εγκρίνεις. Πρόσεξε καλά», του ξεκαθαρίζει και τον αποστομώνει για τα καλά. Ο Παύλος μένει εμβρόντητος, ωστόσο η ανησυχία του Σταύρου δεν λέει να καταλαγιάσει. Μάλιστα θα αναγκαστεί να μιλήσει και ο ίδιος στον θείο της πρώην γυναίκας του προκειμένου να σιγουρευτεί πως ό,τι και να γίνει, όπως κι αν κινηθούν οι δύο οικογένειες μεταξύ τους, θα εξασφαλίσει την ασφάλεια του μικρού Πέτρου.

Δείτε εδώ πως θα πεθάνει ο Σταύρος!