ALPHA: Είναι επίσημο - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Σασμό

Θρίαμβος για την αγαπημένη σειρά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA: Είναι επίσημο - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Σασμό

Δύο χρόνια παίζεται σχεδόν μέσα από την συχνότητα του ALPHA η σειρά Σασμός, που έχει αγαπηθεί εξαιρετικά πολύ από τους τηλεθεατές και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει (δείτε εδώ για παράδειγμα πόσο έκανε χθες 17/01).

Οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές και κάθε επεισόδιο αφήνει τον τηλεθεατή με ανοιχτό το στόμα. Ειδικά το αποψινό 18/01 θα είναι συγκλονιστικό, μιας και έρχονται ξανά κοντά Αργυρώ και Αστέρης.

Συγκεκριμένα, νέα σελίδα ξεκινά στη σχέση τους, όμως αυτό που φοβίζει και τους δύο είναι ότι τα νέα αυτά τα μαθαίνουν όλο και περισσότεροι στο χωριό. Ειδικά ο Αστέρης οδηγείται σε αδιέξοδο και δεν ξέρει τι να κάνει για να μη μάθει ποτέ για την εγχείρηση η Καλλιόπη. Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιό τους εναντίον του Φαρμάκη, προσεγγίζοντας έναν απρόβλεπτο σύμμαχο.

Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει μετά την κουβέντα που έχει με τον Ευθύμη, ο οποίος της αποκαλύπτει πως η Νάντια είναι παιδί του Μαθιού. Εκείνη με τη σειρά της μιλά στον άντρα της αναζητώντας την αλήθεια που προφανώς της κρύβει. Ο Μαθιός σοκάρεται και ζητά παραπάνω εξηγήσεις. Καλεί τη Νάντια και της λέει: «Δεν ήξερα τη μητέρα σου και ούτε τη γνώρισα ποτέ. Δεν ξέρω ακόμα ποιος σου έδωσε αυτές τις πληροφορίες αλλά δεν έχουν καμία βάση. Μια γυναίκα αγάπησα και την περίμενα είκοσι χρόνια. Και είναι η Βασιλική, Νάντια. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι χρειαστεί για να σου αποδείξω πως δεν έχουμε την παραμικρή συγγένεια», της εξηγεί και η κοπέλα κλονίζεται.

Αναφέρει και στους δύο πως μια γυναίκα από το μαγαζί που δούλευε η μητέρα της τής έδωσε τις πληροφορίες και κυρίως το όνομά του, όμως εκείνος επιμένει πως δεν έχει δει ούτε μία φορά τη μητέρα της από κοντά. Η Βασιλική διατηρεί την ψυχραιμία της και βρίσκει έναν τρόπο για να λύσουν μια και καλή το θέμα της πατρότητας. Κάνοντας φυσικά τεστ DNA.Ο φωτογράφος παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη (δείτε εδώ το τρέιλερ).

Τεράστια η επιτυχία του Σασμού

Μάλιστα, έγινε γνωστή μια αρκετά ευχάριστη είδηση για τον Σασμό. Συγκεκριμένα, o συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου Σπύρος Πετρουλάκης βραβεύτηκε από την Ένωση Ξενοδόχων των Ιωαννίνων για τη συνεισφορά του στην προβολή και την ανάδειξη της πόλης ως τουριστικού προορισμού μέσω της σειράς.

«Είναι σπουδαία μέρα για μένα σήμερα. Θα την κρατήσω βαθιά στην καρδιά μου. Αυτό το βραβείο πρέπει να το μοιραστώ με όλη την ομάδα του Σασμού, είτε είναι από τον εκδοτικό μου οίκο, τις εκδόσεις Μίνωας, είτε από την εταιρεία παραγωγής, τον κύριο Γιάννη Καραγιάννη, και φυσικά το κανάλι και όλους τους ηθοποιούς» είπε ο κ.Πετρουλάκης. Μάλιστα, παραλαμβάνοντας το βραβείο αφιέρωσε στους παρευρισκόμενους μια παλιά μαντινάδα:

«Χίλια καλώς ορίσατε, χίλια και δυο χιλιάδες ο κήπος με τα λούλουδα και με τις πρασινάδες».

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στα Ιωάννινα.