«Καρολίνα τι ψάχνεις μες τις λάσπες;» «Την αξιοπρέπεια μου» - "Πανηγύρι" στο Twitter με τις δηλώσεις Καλύβα & Πρίαμου

Μετά τα πλάνα με τα φιλιά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Καρολίνα τι ψάχνεις μες τις λάσπες;» «Την αξιοπρέπεια μου» -

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες μέρες στο Survivor All Star τα καυτά φιλιά της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο, παρόλο που και οι 2 στην πραγματική τους ζωή είναι σε σχέση. Η πρώτη με τον Μπο (δείτε εδώ την αντίδρασή του) και ο δεύτερος με την Ελευθέρια Ελευθερίου (δείτε εδώ την δική της αντίδραση).

Μάλιστα, στο αποψινό 23/01 επεισόδιο και οι 2 παίκτες θέλησαν να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν τα πράγματα.

«Σέβομαι τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν θα επαναληφθεί αυτό. Με στεναχωρεί που δεν ανέφεραν στην καλύβα ότι αυτό τους ενοχλούσε. Όταν είσαι μια ομάδα και παλεύεις για το φαγητό σου δεν περιμένεις κανένα συμβούλιο για να συζητήσεις με κάποιον κάτι. Μπορείς να έρθεις να με πιάσεις και να μου πεις “Μάριε έχω πρόβλημα με αυτό, με ενοχλεί”. Εγώ θα το σεβαστώ μιας και είμαστε μια ομάδα και θα τηρήσω και τους κανόνες. Θα το σεβαστώ και το συζητήσω την διαφορετική άποψη που έχει ο καθένας. Το τι έγινε, πως και γιατί και τι έχουμε στο δικό μας μυαλό ο καθένας, δεν χρειάζεται να το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Αν ο Σάκης με την Μαριαλένα που είναι σε σχέση τα παιδιά έχουν τα δικά τους, είναι πρόβλημα δικό τους και δεν αφορά κανέναν.

Γενικά η Ασημίνα πήρε τον λόγο για κάτι που δεν την αφορούσε καθόλου. Η Ασημίνα έχει ένα θέλω, όπου υπάρχει κάμερα να τρέχει να μιλάει, να συζητάει, να τσιρίζει και να κλαίει εφτά φορές την εβδομάδα για να πάρει προσοχή. Κατανοητό. Είναι 23 ετών ή κάποιος μπορεί να την έχει δασκαλέψει ότι όσο πιο πολύ είσαι στην κάμερα τόσο πιο πολύ θα παίζεις έξω. Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της για το θέμα. Σαν γυναίκα εξέθεσε μια άλλη γυναίκα», είπε από την μεριά του ο Μάριος Πρίαμος.

«Όταν μιλάμε για αγάπη μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια να μην βλέπουμε τους αντιπάλους μας κλπ. Είναι ανθρώπινο κατά βάση. Πραγματικά δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και κατά πόσο θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια.

Το τι θέλω εγώ, πως το θέλω εγώ και πως θέλω να το κάνω εγώ, αφορά εμένα και ότι έχει να μου πει το Survivor προς εμένα, εγώ είμαι εδώ να το αντιμετωπίσω. Οι περεταίρω φωνές να μείνουν στην άκρη. Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον, γι αυτό λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να δώσω σαν δικαιολογία στην Ασημίνα είναι το νεαρό της ηλικίας της. Που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβαίνει και να διαβάλει τις σχέσεις του άλλου. Τι να πω; δεν μου αρέσει; Το θεωρώ κατινιά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Καρολίνας.

Αντιδράσεις στο Twitter με τις δηλώσεις Καλύβα & Πρίαμου

Στο Twitter, ωστόσο, οι απόψεις είναι διχασμένες καθώς άλλοι τη στηρίζουν και άλλοι στήνουν κίνημα υπέρ του Μπο που γλίτωσε από την συγκεκριμένη παίκτρια.