Survivor all star: «Ήταν αμίλητος, μου είπε να δω το πρόσωπό της» - Η αντίδραση του Βο στα φιλιά της Καρολίνας & Πρίαμου

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη, που είδαν μαζί το επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι από το βράδυ της Κυριακής 22/1 ο Βο, καθώς προβλήθηκε μέσα από το Survivor all star η απιστία της συντρόφου του, Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο.

Όπως ήταν λογικό ο τραγουδιστής παρακολούθησε το επεισόδιο μαζί με τον καλό του φίλο Στέφανο Κωνσταντινίδη, καθώς ήθελε μια ηθική υποστήριξη για όσα τον είχε προετοιμάσει το trailer, πως θα δει (δείτε που πήγαν μετά το επεισόδιο).

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος, που συμμετέχει στο Super Κατερίνα την επομένη 23/1 έκανε αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή, καθώς και περιέγραψε καρέ καρέ τις αντιδράσεις του Βο όσο έβλεπε τις επίμαχες στιγμές.

H αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη για την κατάσταση του Bo μετά την απιστία της Καρολίνας

«Είχε δει μόνο το ένα πλάνο. Τον είχαν ενημερώσει ότι υπάρχουν κι άλλα πλάνα και ήθελε να δει με τα μάτια του ποια είναι τα άλλα πλάνα. Όπως τον έχουν ενημερώσει ότι σιγά σιγά κάποιος θα βγει και θα πει ότι υπάρχει ένα ερωτικό ειδύλλιο και έρωτας. Και μου λέει ο Μπο “κάτσε ρε συ θέλω να δω τις αντιδράσεις τους”. Αυτό που τον εξόργισε δεν ήταν ούτε ότι καθόταν πάνω στα πόδια του, ούτε τα φιλιά. Ήταν ο Σάκης και η Μαριαλένα, εκεί τρελάθηκε.

Ήταν αμίλητος και μου είπε να δω το πρόσωπό της, πώς θα είναι οι εκφράσεις της όταν μιλήσει και το πρόσωπό του. Γιατί ο Μάριος τον έλεγε τόσα χρόνια “κολλητέ μου, αρχοντάντρα μου” και ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι να βγει το πλάνο. Μου είπε για τον Μάριο ότι “εγώ του την παρέδωσα στα χέρια και του είπα να μου την προσέχεις και μου είπε αρχοντάντρα μου, ασ το πάνω μου”», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.