Γη της Ελιάς: «Άντρεα θα @@@με» - Σπαραγμός στο twitter με την κηδεία του Κίμωνα και την Παναγοπούλου πάνω στο φέρετρο

Δνε έχουν σταματημό τα σχόλια

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Άντρεα θα @@@με» - Σπαραγμός στο twitter με την κηδεία του Κίμωνα και την Παναγοπούλου πάνω στο φέρετρο

Σήμερα (27/1) Παρασκευή και είδαμε στο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega, «Γη της Ελιάς» την κηδεία του Κίμωνα μετά την δολοφονία του, που είχε αποκαλύψει στον αέρα πρωινής εκπομπής η Βάσιας Παναγοπούλου (δείτε εδώ τα λόγαι της).

Βέβαια, την σκηνή της κηδείας με την μητέρα του Κίμωνα να έχει καταρρεύσει πάνω από τον τάφο του αδικοχαμένου γιού της δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν οι χρήστες του twitter.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για την σκηνή στην «Γη της ελιας»

Στην αγρύπνια του Κίμωνα, η Ασπασία με τη Δήμητρα στάθηκαν δίπλα στο φέρετρο και μοιρολογούσαν και συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό. Η ερμηνεία της Βάσιας Παναγοπούλου πάνω από το φέρετρο του νεκρού γιου της έκανε το Twitter να σπαράξει.

Το ξημέρωμα, όλο το χωριό βρέθηκε στην κηδεία του, με την οικογένεια και τη Δήμητρα να βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης. Αυτή που αποθεώθηκε σε αυτό το επεισόδιο ήταν η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση και κατάφερε να δείξει τι αξίζει μέσα από αυτή τη σκηνή.

Είχε λείψει πολύ στο κοινό και αυτό φάνηκε απόψε, μέσα από τα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη στο Twitter.

Οι σημερινές (27/1) εξελίξεις στη Γη της ελιάς

Σαν να μην έφταναν τα όσα περνάει ο Φίλιππος στον γάμο του, άλλη μια «κεραμίδα» πέφτει στο κεφάλι του και ανατρέπει τα πάντα. Το αποτέλεσμα του τεστ DNA αποδεικνύει ότι ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέλφια, και η Χάιδω πρέπει να το κρατήσει μυστικό πάση θυσία. Ωστόσο ο Φίλιππος τυχαία το βρίσκει κάπου μέσα στο σπίτι και η Χάιδω αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του, την Ασπασία και φυσικά για την Ειρήνη.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης παραδέχεται στον Κωνσταντίνο ότι ο Κεφάλας σκότωσε τον Κίμωνα και αρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή του. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη βρίσκεται σε απόγνωση μετά την απώλεια του αδελφού της και παίρνει χάπια με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μπροστά στη Βασιλική.