Survivor All Star: Σάλος στο twitter - Ζητούν άμεσα την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα

Χαμός με το σκάνδαλο που μπλέκεται και η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σάλος στο twitter - Ζητούν άμεσα την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 31/1 που κυκλοφόρησε το trailer του Survivor All Star, επικρατεί χαμός! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την καταγγελία που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού, πως έπιασε κρυμμένη στην ζούγκλα την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό στο χέρι.

Όπως είδαμε από το trailer όλοι οι παίκτες των Μαχητών αποχωρούν έξαλλοι από το το σετ, ενώ οι Διάσημοι κάθονται σοκαρισμένοι στις καρέκλες τους, περιμένοντας να δουν τι θα συμβεί και αν αληθεύει.

Ήδη το περιστατικό έχει συζητηθεί σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ τοποθέτησε σχετικά, έχει κάνει και ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης, λέγοντας: «Είδα έναν Ιούδια να λέει ότι η Ασημίνα έχει κινητό μέσα στο παιχνίδι», ενώ στις ερωτήσεις που του έκαναν στη συνέχεια δεν θέλησε να απαντήσει.

Τι συμβαίνει στο twitter με την Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Οι φανατικοί τουιτεράδες από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό έκαναν ξανά πρώτο trend το Survivor All Star και τα tweets είναι χιλιάδες! Άλλοι κατακεραυνώνουν την Ασημίνα Χατζηανδρέου, άλλοι έχουν πάρει με χιουμοριστικό τρόπο το συμβάν, ενώ μερικοί δεν παίρνουν καν θέση, σχολιάζοντας τον Ηλία Γκότση ο οποίος θα δούμε σήμερα στην φωτιά που ξεσπάσει στην καλύβα τους να... ρίχνει ξύλα για να την σβήσει.

Όπως και να έχει ωστόσο, στο επίκεντρο βρίσκονται η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου που θα είναι και οι πρωταγωνίστριες της βραδιάς, αφού η πρώτη επίσης επικοινώνησε με Ελλάδα.