Παγιδευμένοι: «Είσαι ένας θρασύτατος μ@λ@κας» - Χαμός στο Twitter με τη σκηνή Σπύρου Μαρκέτου & Άννας

Χαμός στο αποψινό 2/1 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι: «Είσαι ένας θρασύτατος μ@λ@κας» - Χαμός στο Twitter με τη σκηνή Σπύρου Μαρκέτου & Άννας

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν για ακόμη μια φορά στο αποψινό 1/2 επεισόδιο των Παγιδευμένων, με το κοινό να εστιάζει αρκετά σε μια συγκεκριμένη σκηνή. Συγκεκριμένα, το twitter ασχολήθηκε εκτενώς με τον τρόπο που μίλησε ο Σπύρος Μαρκέτος στην Άννα (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Μάρθας Λαμπίρη για τη σειρά).

Ο διοικητής εξοργίστηκε με την ίδια καθώς ο γιος του, Δημήτρης Μαρκέτος δήλωσε παραίτηση από την δουλειά του καθώς θέλει να βοηθήσει την Άννα και να την βγάλει από την φυλακή. Για αυτόν λοιπόν τον λόγο, ο Σπύρος Μαρκέτος την επισκέφθηκε στο κελί της και της μίλησε άσχημα αποδίδοντάς τις ευθύνες για τις επιλογές του γιου του, Δημήτρη που δεν τον βρίσκουν καθόλου σύμφωνο.

Εκείνη την ώρα φυσικά επικράτησε ο κακός χαμός στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τον Σπύρο Μαρκέτο για την συμπεριφορά του προς την Άννα.

Τα tweets για το αποψινό 1/2 επεισόδιο των Παγιδευμένων

Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά

Μπορεί τα Χριστούγεννα να τα πέρασε ερωτικά με το νέο της σύντροφο στην Βουδαπέστη (δείτε εδώ φωτογραφίες) αλλά λίγο μετά την επιστροφή της ξεκίνησε την... σκληρή δουλειά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρδέλη στο περιοδικό Tv24 η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη δραματική αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 , Παγιδευμένοι, κρατώντας τον ρόλο μιας εισαγγελέως που θα καταφέρει να αλλάξει τη ζωή του συναδέλφου της Σταύρου Μαυρίδη (Κίμωνας Κουρής).

Οι δυο τους θα συνεργαστούν προκειμένου να βρουν την άκρη του νήματος στην υπόθεση της δολοφονίας του Άγγελου Χατζή. Ο Σταύρος γοητεύεται από την προσωπικότητα και την ομορφιά της και όπως θα δούμε η μεταξύ τους συνεργασία θα εξελιχθεί σε ειδύλλιο.