«Μετά την ακρόαση για τους Παγιδευμένους ξεκίνησα τα...»: Η αποκάλυψη της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ για την σειρά του ΑΝΤ1

Όλα όσα είπε στο The 2night Show!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μετά την ακρόαση για τους Παγιδευμένους ξεκίνησα τα...»: Η αποκάλυψη της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ για την σειρά του ΑΝΤ1

Το βράδυ της Τρίτης (1/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη μετά τον Mente Fuerte (δείτε εδώ τι είπε για το πρόβλημα υγείας του) η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Η ηθοποιός που την απολαμβάνουμε στους "Παγιδευμένους" (δείτε εδώ την σκηνή που καθήλωσε το κοινό) έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης την ύλης.

Η Φεντόρουφ μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια, για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ για τους Παγιδευμένους και όχι μόνο

Τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που ενσαρκώνει τη δυναμική δικηγόρο Άννα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παραμονή της στην Αγγλία και την πρόταση για τον ρόλο της στη σειρά.

Παράλληλα αποκάλυψε γιατί έβαλε τα κλάματα μετά την πρώτη ακρόαση. Η ίδια μεγάλωσε στον Πειραιά, έχει ρίζες από Πολωνία και Κεφαλλονιά και όπως εξομολογήθηκε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η οικογένειά της είχε πάντα σχέση με την Τέχνη.

«Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους “Παγιδευμένους”.

Μετακόμισα μέσα σε 2 μέρες. Δεν πήγα με γνώμονα την επιτυχία αλλά το ένστικτο". Μετά την ακρόαση για τους Παγιδευμένους μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα 2 ώρες. Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση. Είχα πάει άυπνη, νηστική, μετά από 8ωρη βάρδια που δούλευα στο Λονδίνο» τόνισε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός στην Γ΄Λυκείου. Μετά από ένα μιούζικαλ που είδα στο Λονδίνο σκέφτηκα ότι αυτοί κάνουν ό,τι μου αρέσει να κάνω. Στο Λύκειο δεν μπορούσα να διαβάσω δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ έδωσα Πανελλήνιες μόνο και μόνο για το φοιτητικό πάσο.

Τον πρώτο χρόνο πήγα σε ιδιωτική σχολή, τον δεύτερο ξανάδωσα στο Εθνικό για να τους θυμίζω ότι υπάρχει μία τρελή που έρχεται κάθε χρόνο και τη δεύτερη χρονιά μπήκα. Με το πού μπήκα στη δραματική αποδέχτηκα ότι δεν θα παίρνω όλες τις δουλειές, και ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με την απόρριψη».