Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Γη της ελιάς: «Τον έφαγε τον Βαγγέλα ο Δημοσθένης» - Το twitter διχάστηκε με τις σκηνές βίας στη σειρά του MEGA

Ξεκληριστήκανε!

Γη της ελιάς: «Τον έφαγε τον Βαγγέλα ο Δημοσθένης» - Το twitter διχάστηκε με τις σκηνές βίας στη σειρά του MEGA
Από Ελένη Μήτση

Ένα πολύ έντονο επεισόδιο παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Πέμπτης (2/2) στη Γη της ελιάς, καθώς ο Δημοσθένης και η ομάδα του έκαναν εισβολή με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα.

Ο Κεφάλας όμως γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους και ο Δημοσθένης σκόρπισε παντού τον θάνατο. Λίγο αργότερα η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του Κεφάλα και η Σήμανση πήρε στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι σκηνές βίας λοιπόν ήταν πολλές και έντονες και παρά το γεγονός, που ο Δημοσθένης πήρε εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα, το twitter διχάστηκε με το τόσο αίμα, που χύθηκε (δείτε εδώ το νέο άντρα, που θα μπει στη ζωή της Αρετής).

Τα σχόλια στο twitter για τα φονικά του Δημοσθένη στη Γη της ελιάς

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 3/2 στη σειρά

Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από τον Φίλιππο, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η Βασιλική δεν πείθεται από τις «καλές» προθέσεις της μητέρας της. Την ίδια ώρα η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη κι εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μια ξαφνική λιποθυμία της Μαρίνας δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία στον Μάνο και τον Ισίδωρο.

Ο Δημοσθένης και η ομάδα του εισβάλλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα. Εκείνη την ώρα ο Κεφάλας γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους και ο Δημοσθένης σκορπίζει παντού τον θάνατο. Λίγο αργότερα η αστυνομία καταφτάνει στο σπίτι του Κεφάλα και η Σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος. Η λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί αναστάτωση και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική αυχένα.

Ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο Αλέξης βρίσκει την αφορμή που έψαχνε και απολύει τη Χρυσούλα, πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα. Στο μεταξύ η Δήμητρα μπαίνει ξανά κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και συνεχίζει την έρευνά της, για κακή της τύχη όμως ο Δημοσθένης επιστρέφει την ώρα που είναι εκείνη μέσα.

Παράλληλα η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση, θέλοντας να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου, ενώ η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από τη Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο. Τέλος, ένας φίλος του Κίμωνα έρχεται σε επαφή με τη Δήμητρα και της λέει: «Είμαι σίγουρος πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της ελιάς: «Ρε θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια» - Ο Αλέξης πάει να πνίξει τη μάνα του!

Γη της Ελιάς (2/2): Φριχτή δολοφονία - Πέφτουν όλοι νεκροί την ημέρα των γενεθλίων της

Share