Γη της Ελιάς: Ανάσταση! Νέος άντρας στη ζωή της Αρετής - "Αναστάτωση" στη Μάνη με τον άντρα που εμφανίζεται στο χωριό

Προσοχή, ακολουθεί spoiler!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ανάσταση! Νέος άντρας στη ζωή της Αρετής -

Την ώρα που όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με τεράστια αγωνία να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο φονικό στη Μάνη (δείτε εδώ ποιος πεθαίνει), έγινε γνωστό την Τρίτη 31/1 μέσα από την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, πως θα γίνει χαμός στη Γη της Ελιάς και αυτό όχι εξαιτίας του Δημοσθένη και της μαφίας, αλλά εξαιτίας ενός νέου προσώπου που θα ενταχθεί στη σειρά.

Ένας νέος άντρας θα καταφθάσει στο χωριό και μέσα σε όλο αυτό το δράμα, θα προκαλέσει γέλιο, καθώς ο ίδιος θα συνδεθεί με την Αρετή, στην αρχή ως αντίπαλός της, με τις κατάρες της να πέφτουν "βροχή", στην πορεία όμως φαίνεται πως θα αναπτυχθεί μεταξύ τους ένα όμορφο ειδύλλιο, που ίσως κάνει την πρώην του Στάθη να ξεχάσει επιτέλους τα βάσανά της και να αλλάξει χαρακτήρα.

Ποιος εισβάλει στη Γη της Ελιάς

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να βρίσκεται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και στο Survivor All Star (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα) επέλεξε να βρίσκεται σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ των τελευταίων χρόνων.

«Θα έχουμε νέα άφιξη στη Γη της Ελιάς. Στο cast της σειράς εισβάλει ο πολύ ταλαντούχος Γιώργος Χρανιώτης, θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια. Είχε πάρα πολλές προτάσεις απ' ότι ξέρω, επέλεξε τελικά την Γη της Ελιάς και θα υποδυθεί έναν παλιό Μανιάτη που ζει για χρόνια στην Αθήνα και αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο του. Είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με διάφορα τοπικά προϊόντα.

Γιώργος Χρανιώτης

Θα ενταχθεί σε μία ιστορία με πάρα πολύ πλάκα, στην ιστορία της Αρετής, γιατί θα εξελιχθεί σε ανταγωνιστή της και πηγαίνει στη Μάνη κοντά στο δικό της μαγαζί και ανοίγει και εκείνος μαγαζί με τοπικά προϊόντα. Μήπως οι μεγάλες αντιπάθειες καταλήγουν σε συμπάθειες και έρωτες; Στη συνέχεια τους δούμε και σε ερωτικές στιγμές», αναφέρθηκε στον αέρα του καναλιού.

Οι σημερινές (31/1) εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας οργανώνει μεγάλο τραπέζι στο σπίτι του, με καλεσμένη, μεταξύ άλλων, και την Αθηνά. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος συναντά την Ειρήνη στον δρόμο και η Χάιδω αγχώνεται ότι μπορεί να του ξεφύγει η αλήθεια για τη συγγένειά τους, ενώ η Αντιγόνη μιλά στον Άρη για την κόρη της και για το δράμα που ζει εδώ και καιρό.

Στο μεταξύ ο Δημοσθένης παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος αλλά και από επικεφαλής της παράταξής του και προτείνει στον Κωνσταντίνο να αναλάβει την αρχηγία, ενώ ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στη Βασιλική, καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριέψει.

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτη αποχωρούν από την "Γης της Ελιάς"

Την ίδια στιγμή οι μπράβοι πάνε πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους και πάνω στην πάλη ο Χρήστος σκοτώνει έναν απ’ αυτούς. Στη συνέχεια καλεί την αστυνομία, η οποία τον συλλαμβάνει και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του, ενώ ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Ο Φίλιππος προσπαθεί για μια ακόμα φορά να πείσει τη Βασιλική να τον συγχωρέσει, αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη: «Φίλιππε φύγε, δεν θέλω ούτε να σε βλέπω», του λέει, μέχρι που ο Στάθης, εσκεμμένα, της βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της: «Κανόνισε με τη στάση του να βαρεθεί να σε παρακαλάει και μετά να τον ψάχνεις. Θα χτυπάς το κεφάλι σου, Βασιλική. Ο εγωισμός και το πείσμα δεν θα σου κάνουν καλό», της λέει. Στο μεταξύ ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει εκδικητικό «χτύπημα» στο σπίτι του Κεφάλα, ενώ ο Αλέξης στήνει ενέδρα θανάτου στον Γεράσιμο, τον οποίο αφού τον πατάει με το αυτοκίνητο, τον ρίχνει στον γκρεμό.