Survivor All Star spoiler (31/1): Δεύτερη "βόμβα" μετά την αποβολή της Ασημίνας - Αυτός ο παίκτης είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (31/1): Δεύτερη

Μετά το τέλος του χθεσινού (30/1) επεισοδίου του Survivor All Star επικρατεί πανικός, διότι στο νέο trailer προβάλλεται έξαλλη η ομάδα των μαχητών να αποχωρεί από το συμβούλιο, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης ανακοινώνει δημόσια σε όλους που "τσάκωσε" στα πράσα παίκτρια της ομάδας του με κινητό.

Αυτό από μόνο του καταλαβαίνετε πως θα φουντώσει τα πράγματα. Όταν, δε, ο ίδιος αποκαλύψει πως ο παίκτης αυτός είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου τα πράγματα θα ξεφύγουν εντελώς. Οι παίκτες της μπλε ομάδας θα κάνουν μεγάλο σαματά στην παραγωγή. Ο Τάκης Καραγκούνιας θα αποχωρήσει και μαζί του θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι με την Μαριαλένα χαρακτηριστικά να φωνάζει «άντε γεια».

Μεταξύ άλλων, οι μπλε θα ζήσουν ακόμη μια τραγωδία, αφού πριν πάνε στο συμβούλιο και μαθευτούν όλα αυτά θα πάρει φωτιά η καλύβα που με τόσο κόπο έχτισαν. Τίποτα δεν δείχνει να πηγαίνει σωστά...

Που να μαθευτεί και ποια άλλη ήταν μαζί της. Εμείς, φυσικά, γνωρίζουμε και δεν θα μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε μαζί σας (δείτε εδώ ποιος άλλος βρέθηκε με κινητό).

Αυτός ο παίκτης είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Αυτό, όμως, δεν αναιρεί το γεγονός πως το συμβούλιο θα πρέπει να συνεχιστεί και σκοπός αυτού είναι να αναδειχθεί ένας ακόμη υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα που θα χάσει το σημερινό (31/1) έπαθλο. Αυτή δεν είναι άλλη από την μπλε ομάδα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, και παρόλο που πολλά μπορούν να συμβούν τελευταία στιγμή και να βγουν παραπάνω από ένας υποψήφιοι, οι δικές μας πληροφορίες, δίνουν ένα μόνο όνομα.

Ο λόγος για την Ρία Κολοβού, η οποία είναι καινούργια προσθήκη στην ομάδα και φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να ενταχθεί ακόμα. Είναι εύκολος στόχος μιας και οι υπόλοιποι έχουν δεθεί περισσότερο, αλλά ίσως ο έντονος χαρακτήρας της να βοηθάει στην απόφαση αυτή των συμπαικτών της.

Υπενθυμίζουμε ότι μαζί της στο τάκο είναι και άλλοι τρεις παίκτες. Πρώτος βγήκε ο Κρις Σταμούλης, δεύτερη η Εύη Σαλταφερίδου και τρίτος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.