Παγιδευμένοι: «Να πεθάνω τώρα;» - "Λύγισε" ολόκληρο το twitter με τους Δημήτρη και Άννα

Ο κακός χαμός με τους τουιτεράδες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Να πεθάνω τώρα;» -

Οι «Παγιδευμένοι» ξεκίνησαν και αυτή την εβδομάδα με ένα επεισόδιο (δείτε εδώ τι είδαμε) καθηλωτικό και με σκηνές που «γονάτισαν» το twitter, με τους χρήστες της εφαρμογής να έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια τους. Πιο συγκεκριμένα η Άννα αποφυλακίστηκε και η σκηνή που συνάντα τον Δημήτρη και πέφτει στην αγκαλιά του ήταν αυτή που έκανε τους φανατικούς της σειράς να δώσουν "πόνο" μέσα από τα σχόλια τους στο twitter.

Οι δυο τους είναι πάλι μαζί για να δώσουν, ενωμένοι, τη μάχη για την αθώωσή της. Ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα στείλουν την Άννα πίσω στη φυλακή. Παράλληλα, υποπτεύεται ότι η γυναίκα του, του λέει ψέματα για το πού βρισκόταν τη νύχτα του φόνου. Το μυστικό της Υβόννης αποκαλύπτεται. Πού ήταν τελικά η Υβόννη και με ποιον;

Η Νατάσσα αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Δανάη για τον πραγματικό της πατέρα κι εκείνη, έξαλλη και πληγωμένη, φεύγει από το σπίτι. Πού θα βρεθεί την επόμενη μέρα το πρωί; Η επιστροφή της Άννας στον τόπο του εγκλήματος θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για εκείνη. Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να θυμηθεί τι συνέβη τη μοιραία νύχτα.

Η Άννα, μαζί με τον Δημήτρη, προσπαθεί να ενώσει τις σκόρπιες αναμνήσεις της, για να φτάσει στην αλήθεια. Όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Άγγελου ήταν γυναίκα.

Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, τώρα που η Δανάη γνωρίζει την αλήθεια, ενώ η Δανάη παίρνει μια απόφαση που ταράζει τη Νατάσσα. Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Άννα πίσω στη φυλακή. Η Άννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του Εισαγγελέα και η αντίδρασή της θα είναι απρόβλεπτη καθώς δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας θυσίας.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για τους Παγιδευμένους