Παγιδευμένοι (6/2): «Ηταν γυναίκα»- Αποκαλύψεις "βόμβα" για το δολοφόνο του Άγγελου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγιδευμένοι (6/2): «Ηταν γυναίκα»- Αποκαλύψεις

Μετά την φυλάκιση της Άννας τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στην σειρά Παγιδευμένοι. Απόψε 6/2 πολλές καταστάσεις πρόκειται να ανατραπούν και νέα δεδομένα έρχονται στο φως. Θα καταφέρουν να την αθωώσουν;

Οι σημερινές 6/2 εξελίξεις της σειράς του ANT1, Παγιδευμένοι

Η Αννα αποφυλακίζεται και πέφτει στην αγκαλιά του Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πάλι μαζί για να δώσουν, ενωμένοι, τη μάχη για την αθώωσή της.

Στο μεταξύ ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα τη στείλουν πίσω στη φυλακή. Παράλληλα, υποπτεύεται ότι η γυναίκα του τού λέει ψέματα για το πού βρισκόταν τη νύχτα του φόνου. Την απειλεί. «Πες μου πού πήγες και μη μου πεις ψέματα». Εκείνη φοβισμένη του απαντάει: «Νόμιζα ότι ο Αγγελος θα κρυβόταν εκεί που πας τους πελάτες σου. Ηθελα να τον δω για τελευταία φορά και να τον χαιρετίσω. Περίμενα αλλά δεν εμφανίστηκε. Φοβήθηκα, δεν αισθανόμουν καλά και γύρισα πίσω».

Εκείνος κάνει πως την πιστεύει αλλά δεν θα σταματήσει να ψάχνει. Αργότερα, στο αυτοκίνητο, η Υβόννη ζητά από τον οδηγό της να σταματήσει. Κατεβαίνει. Εκείνος την ακολουθεί. «Συμβαίνει κάτι;», τη ρωτάει. «Ο Αλέκος ξέρει», του αποκαλύπτει. «Τι ξέρει;», την ξαναρωτάει. «Οτι δεν ήμουν εκεί που του είπα. Με πίστεψε. Δεν θα μάθει ποτέ κανείς τίποτα», του λέει και εκείνος την αγκαλιάζει τρυφερά: «Θα είμαι πάντα δίπλα σου σε όλα».

Στο μεταξύ η Νατάσσα αναγκάζεται να πει την αλήθεια στην Δανάη για τον πραγματικό της πατέρα κι εκείνη, έξαλλη και πληγωμένη, φεύγει από το σπίτι. Την επόμενη μέρα θα βρεθεί έξω από το σπίτι του Ανδρέα ο οποίος θα τη φιλοξενήσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η επιστροφή της Αννας στον τόπο του εγκλήματος θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για εκείνη…

Διαβάστε επίσης: Νέα αιματοχυσία - Πέφτει πάνω σε μια νταλίκα που τον κάνει λιώμα!

Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να θυμηθεί τι συνέβη τη μοιραία νύχτα. Εκείνη έχει μπροστά της την εικόνα του Αγγελου να την ανακαλύπτει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. «Κοίτα ποια είναι εδώ! Το είχα καταλάβει, γιατί εγώ σε ξέρω καλά. Εσύ δεν με ξέρεις», της είχε πει. Εκείνη θυμάται να του ζητάει να την αφήσει να φύγει, να την απειλεί με το όπλο, να του το παίρνει σε μια συμπλοκή τους και να τον σημαδεύει. «Δεν υπάρχει διέξοδο. Δεν πάω πίσω στη φυλακή. Σκότωσέ με ή θα σε σκοτώσω», είναι τα λόγια του. Κάποιος όμως τη χτυπάει στο κεφάλι και πυροβολεί τον Αγγελο. «Ηταν γυναίκα», μονολογεί σχεδόν η Αννα καθώς θυμάται να βλέπει μέσα στη ζάλη της τα μακριά της μαλλιά πάνω από το πτώμα. «Δεν το έκανα», λέει χαρούμενη του Δημήτρη και οι δυο τους ψάχνουν τη λίστα του Αγγελου και ποια θα μπορούσε να είναι η δολοφόνος.

Βέβαια, αυτός είναι ο πραγματικός δολοφόνος!

Spoiler έκπληξη του Σόλων Τσούνη για τους Παγιδευμένους

Είναι από τους ηθοποιούς που διαχειρίζεται με δεξιοτεχνία όποιο ρόλο του αναθέσουν, είτε πρόκειται για κωμωδία είτε για δράμα, και τον φέρνει στα μέτρα του δίνοντας υπόσταση σε κάθε του ήρωα. Ο Σόλων Τσούνης τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στους «Παγιδευμένους», τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και μιλά για τον νέο χαρακτήρα που υποδύεται, τον Νίκο, και όλα όσα αφορούν την τηλεοπτική του οικογένεια.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το TV24

Όμως, τώρα ο Νίκος έχει νέα βάσανα. Η κόρη του Λίνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Το γεγονός σόκαρε και τη Χρύσα και τον Νίκο που δεν είχαν καταλάβει τίποτα από όσα είχαν συμβεί. Ο Άγγελος ακόμα και μέσα από τη φυλακή συνέχιζε να πλέκει το σχέδιο της εκδίκησής του χωρίς να τον νοιάζουν οι επιπτώσεις, μέχρι που δολοφονήθηκε. Ωστόσο ο στόχος του να ανατρέψει τη ζωή όλων, σε έναν βαθμό επετεύχθη».

Διαβάστε επίσης αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση!

Όμως η Λίνα τώρα μπλέκεται με την παρέα του Άκη στην οποία είναι και ο Θοδωρής με τη Δανάη και θα μπουν στη διαδικασία να γίνουν βαποράκια ναρκωτικών.

«Δεν γνωρίζω πού θα οδηγήσει αυτή η νέα συνθήκη, αλλά σαφώς δεν είναι μια καλή εξέλιξη για τους ήρωες της σειράς καθώς ενός κακού μύρια έπονται».

Παγιδευμένοι Νίκος

Κι ο Νίκος όμως θα λάβει κάποια νέα που τον αφορούν άμεσα και είναι αποτέλεσμα της εξωσυζυγικής του σχέσης.

«Πράγματι υπάρχουν κάποια γεγονότα που θα του αναστατώσουν τη ζωή και μπαίνει κι εκείνος στο επίκεντρο των εξελίξεων. Τα όσα θα συμβούν θα επηρεάσουν όπως είναι φυσικό όλα τα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο δεν μπορώ να σας πω περισσότερα για να μη χαθεί η έκπληξη. Πάντως η συγκεκριμένη είδηση θα ανατρέψει και πάλι τις ισορροπίες».

Και υπάρχει επίσης εκκρεμότητα με τη δολοφονία του Κοσμά.

«Αυτή είναι μια ιστορία που θα πάρει καιρό να εξιχνιαστεί. Σίγουρα θα λυθεί το ερώτημα και θα δούμε ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του πτώματος και πού βρίσκεται, αλλά θα περιμένουμε ακόμη αρκετά. Το σίγουρο είναι ότι οι Παγιδευμένοι είναι μια σειρά με έντονο σασπένς και με ιστορίες που στην εξέλιξή τους ανατρέπουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και όλοι περιμένουμε να δούμε σε ποιες καταστάσεις θα οδηγηθούν οι ήρωες».