Νέα αιματοχυσία στους Παγιδευμένους - Πέφτει πάνω σε μια νταλίκα που τον κάνει λιώμα!

Όλα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια της Άννας και του Δημήτρη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα αιματοχυσία στους Παγιδευμένους - Πέφτει πάνω σε μια νταλίκα που τον κάνει λιώμα!

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι. Όπως ήδη έχει αποκαλυφθεί από το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη στο περιοδικό Tv24 o Αλέκος ζητά από τον Σταύρο να δώσει εντολή να γίνει ταυτοποίηση DNA της τρίχας που βρέθηκε στο γάντι με αυτό το Δημήτρη.

«Είμαι σίγουρος ότι αυτός βοήθησε την Άννα να διαφύγει, αφού εκείνη σκότωσε τον γιο μου. Και όχι μόνο αυτό. Μετά ξαναπήγε στον τόπο τον εγκλήματος, παραποίησε τα στοιχεία και δημιούργησε εντυπώσεις για τρίτο πρόσωπο αφήνοντας το αποτύπωμα του παπουτσιού, που όμως έχει το δικό του νούμερο», του λέει σε έντονο ύφος. Ο Σταύρος στριμώχνεται και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Λίγο αργότερα τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο θα αποκαλύψουν κάτι που δεν περιμένει κανείς τους, συμβατικότητα 100%. Η είδηση φέρνει μεγάλη αναστάτωση σε όλους.

Ανδρέας, Σταύρος και Σπύρος συναντιούνται για να δουν τι θα κάνουν. Είναι σίγουροι ότι το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί. «Κάποιος θέλει να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη», διαπιστώνει ο Ανδρέας.

Ο Σταύρος πηγαίνει στο γραφείο της Άννας και του Δημήτρη. «Δεν έπρεπε να έρθω εδώ. Το δείγμα ταιριάζει 100%», τους λέει και τους δείχνει το αποτέλεσμα. «Είναι αδύνατον και το ξέρεις», του απαντάει ο Δημήτρης. «Ολοι το ξέρουμε, αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα». Η Αννα το παίρνει τα χέρια της. «Κρατάω το πιο ηλίθιο πράγμα στον κόσμο». Ο Σταύρος της λέει ότι το τεστ επαναλήφθηκε. «Πήγα πράγματι στον τόπο του εγκλήματος αλλά εκεί ήταν και δύο αστυνομικοί. Δεν άγγιξα τίποτα», του αναφέρει ο Δημήτρης αλλά ο Σταύρος το μόνο που μπορεί πια να πει είναι: «Τα χέρια μου είναι δεμένα».

Στο μεταξύ, σε μια προσπάθεια να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη διαφθορά στη Σήμανση, ο Σταύρος και ο Σπύρος θα στραφούν για βοήθεια στο λάθος άτομο, στον Ηλία από το εγκληματολογικό εργαστήριο. Τον άνθρωπο που άλλαξε τα δείγματα και σκότωσε τον Αγγελο.

Φυσικά ο Αλέκος που μαθαίνει τα πάντα, δεν χάνει χρόνο να κατηγορήσει τον Δημήτρη και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γυρίσει η Αννα στη φυλακή. Κι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί καθώς η Αννα συλλαμβάνεται, γεγονός που σοκάρει τον Δημήτρη.

Παγιδευμένοι: Η Άννα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της!

παγιδευμένοι φονικό αντ1

Πριν, όμως, συμβεί αυτό, η Άννα κρυφά από το Δημήτρη στήνει καρτέρι έξω απ’ το σπίτι του Ηλίας. Μετά από ένα τηλεφώνημα ο Δημήτρης την συναντά στο συγκεκριμένο σημείο για να της κάνει φασαρία αλλά δεν προλαβαίνει γιατί ο εν λόγω βγαίνει από το σπίτι του με γοργούς ρυθμούς. Οι δυο τους μπαίνουν στο αμάξι και τον παίρνουν από πίσω.

Ο τύπος του παίρνει χαμπάρι κι αρχίζει να οδηγεί σαν μουρλός στην προσπάθειά του να διαφύγει αλλά... ο Θεός έχει άλλα σχέδια για εκείνον! Μπροστά του ένα τροχαίο και πίσω του ο Δημήτρης με την Άννα. Ο Ηλίας εγκλωβίστηκε. Δεν μπορεί να το δεχτεί, δεν θέλει να μπει στη φυλακή. Βγαίνει από το αμάξι και πετάγεται στο δρόμο. Μια νταλίκα τον παρασύρει και βρίσκει τραγικό θάνατο με την Άννα και τον Δημήτρη να σαστίζουν μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που βλέπουν τα ίδια τους τα μάτια.