Έρωτας Φυγάς: «Αυτό το ρημαδόγραμμα πια άντε...» - Πανηγύρι "εποχής" από τους τουιτεράδες για τον Μάρκο

«Ρίξτου μια και από εμάς!»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Αυτό το ρημαδόγραμμα πια άντε...» - Πανηγύρι

Η καθημερινή σειρά του OPEN, "Έρωτας φυγάς" έκανε ρεκόρ τηλεθεάσης( δείτε εδώ πόσο έφτασε) και σιγά σιγά γίνεται φαβορί της απογευματινής ζώνης. Όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν την αποκάλυψη του μυστικού από τον Μάρκο για την Αλεξάνδρα και οι χρήστες του twitter ξεκίνησαν τα "κόλπα".

Το κοινό στο Twitter ήδη από χθες άρχισε να ασχολείται ακόμη περισσότερο με τη σειρά, με το να τρολάρει τον Σταύρο Σβήγκο που ως Μάρκος ακόμη δεν έχει δει το γράμμα που του είχε στείλει...την περσινή χρονιά η Αλεξάνδρα, αποκαλύπτοντάς του, πως το παιδί της είναι και δικό του. Όμως τα μυστικά στις σειρές μυθοπλασίας, για λίγο παραμένουν άγνωστα.

Έτσι, σε λίγα επεισόδια από σήμερα ο Μάρκος μαθαίνει όλη την περιπέτεια της Αλεξάνδρας, την πίεση που δέχθηκε για να παντρευτεί και πως το παιδί είναι δικό του. Τι θα συμβεί όταν μάθει όλη την αλήθεια;

Τα σχόλια του Twitter για τον Έρωτα Φυγά

Οι (13-17/2) εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Ιάσoνας λέει στη μητέρα του ότι γνώριζε από την αρχή πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά. «Ηξερα ότι ο Γιωργάκης δεν είναι δικός μου γιος και πως είναι του Μάρκου», της αναφέρει. Και η Μαργέτα παραδέχεται πως το γνώριζε κι αυτή. «Θέλω να ξέρεις πως ό,τι έκανα ήταν για δικό σου καλό. Για να συνεχίσεις το όνομά σου και να έχεις έναν απόγονο», του εξηγεί. Αργότερα οι δυο τους βρίσκουν τη Στέλλα που επιμένει πως είναι έγκυος από τον Ιάσoνα. «Σταμάτα να λες τέτοια ψέματα και πες ποιου είναι το παιδί», τη ρωτάει εκείνος έξαλλος και την απειλεί με όπλο. Τότε η Στέλλα τους λέει πως το παιδί είναι του Στρατή. Αυτοί του ζητάνε να αναλάβει τις ευθύνες του. Ομως ο Στρατής αρνείται. Φυσικά το νέο το μαθαίνει η Γεωργία και δημιουργείται μεγάλη ένταση. Από την άλλη η Αλεξάνδρα ζει με τη σκέψη του Μάρκου και αν διάβασε το γράμμα, μα αυτός μοιράζει προσκλητήρια για τον γάμο του.

ΤΡΙΤΗ

Η Στέλλα επιμένει πως τα μωρό είναι του Στρατή. Η Μαργέτα τη διώχνει από το αρχοντικό, αλλά φροντίζει να πάει σε άλλο σπίτι για δουλειά. Η Γεωργία με τη σειρά της πετάει τα ρούχα του Στρατή έξω και τον διώχνει από το σπίτι. «Μην ξαναπατήσεις εδώ», του φωνάζει. Στο μεταξύ η Χαρά λαμβάνει ένα σημείωμα από έναν άγνωστο που της ζητάει να συναντηθούνε με τα αρχικά Γ.Γ., ενώ η Παναγιώτα βρίσκει βρεγμένο το γράμμα της Αλεξάνδρας κάτω από το κρεβάτι του Μάρκου. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα μαθαίνει πως η Αννα δουλεύει στο ψητοπωλείο του Περικλή και γίνεται έξαλλη. «Η δική μου κόρη σε ψητοπωλείο; Αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Θα δουν με ποια έχουν να κάνουν οι χωριάτες», μονολογεί. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα έχει ζαλάδες και τάση για εμετό. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις αίματος δείχνουν πως είναι ξανά έγκυος… Ο Μάρκος είναι μπροστά και το ακούει.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Το νέο για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, αφήνει άπαντες μουδιασμένους. Ο Ιάσονας, σίγουρος ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, επιτίθεται στην Αλεξάνδρα. «Ποιον κοροϊδεύεις; Με ποιον με απάτησες; Λέγε! Εγώ δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είναι και αυτό του Μάρκου;», της φωνάζει έξαλλος. «Μάθε λοιπόν ότι η μητέρα σου με εκβίασε για να σε παντρευτώ. Εγώ ποτέ δεν θα σου έλεγα ψέματα. Αυτό εδώ όμως το μωρό είναι δικό σου», του απαντάει και του λέει όλη την αλήθεια για τον εκβιασμό της Μαργέτας. Ο Ιάσονας μετά από όλα αυτά σκέφτεται να αυτοκτονήσει αλλά η μητέρα του, σίγουρη πως το παιδί είναι δικό του, τον παροτρύνει να κάνει περεταίρω εξετάσεις. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ελπίδα απειλεί τον Νικόλα με μήνυση, ενώ η Δήμητρα φτάνει όλο και πιο κοντά στο να μάθει τι σχέση είχε ο Φίλιππος με το σκοτωμένο αδελφό της.

Οι επόμενες (13-17/2) εξελίξεις του Έρωτα Φυγά

ΠΕΜΠΤΗ

Η σχέση της Αλεξάνδρας και του Ιάσονα, μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της, είναι ακόμα τεταμένη. Τόσο, που δεν διστάζει να την απειλήσει. «Ετσι και μάθω ότι το παιδί δεν είναι δικό μου, δεν θα μείνω στα λόγια. Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσω», την προειδοποιεί. Μέσα σε όλα, η Δήμητρα θα συναντηθεί κρυφά με τον Σπύρο και θα τον ενημερώσει για τις καινούριες πληροφορίες που συνέλεξε στην Αθήνα σχετικά με τον Φίλιππο και τη δράση του στην κατοχή. Η Ελπίδα πάλι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αφού, εκτός από τη σχέση της κόρη της με τον Νικόλα, έχει να αντιμετωπίσει και τους Δεμερτζήδες που κάνουν ό,τι μπορούν για να την εξοντώσουν οικονομικά. Ταυτόχρονα αυτή και η Χαρά θα δεχτούν ακόμη ένα γράμμα από τον ανώνυμο εκβιαστή τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Ιάσονας πηγαίνει στην Αθήνα για νέες εξετάσεις που θα του δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Κύριε Δεμερτζή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να κάνετε παιδιά», του λέει ο γιατρός. Ομως η Αλεξάνδρα έχει πάρει μια κρυφή απόφαση κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Στο μεταξύ ο Στρατής δίνει χρήματα αλλά και υποσχέσεις στη Στέλλα ότι θα μεγαλώσουν μαζί αυτό το παιδί, ενώ η Ελπίδα με τη Χαρά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον εκβιαστή τους. Ο Μάρκος με τη σειρά του απειλεί τον Χεκίμογλου για να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του. Στέφανος, Μάρκος και Νικόλας, όλοι έχουν πάρει φωτιά καθώς προχωράνε οι ετοιμασίες για τον γάμο.