Survivor All Star: «Σφάζονται 2 γυναίκες γι'αυτή την κυπριακή νυφίτσα με ξεπερνά» - Αηδιασμένοι οι τουιτεράδες με τον Πρίαμου

Πανηγύρι με τα ειδύλλια του Μάριου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Σφάζονται 2 γυναίκες γι'αυτή την κυπριακή νυφίτσα με ξεπερνά» - Αηδιασμένοι οι τουιτεράδες με τον Πρίαμου

Ο Μάριος Πρίαμος και η Ελευθερία Ελευθερίου συναντήθηκαν μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και την Καρολίνα, στην παραλία των διασήμων του Survivor All Star. Οι δυο τους, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, γνωρίζονται από το 2017 και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αλλά και τα νεύρα της (δείτε εδώ τον τσακωμό τους).

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την πλευρά του, με την είσοδο της Ευρυδίκης, θυμήθηκε την σύντροφό του Βρισηίδα Ανδριώτου και συγκινήθηκε, διότι η αγαπημένη του του είχε ένα δώρο. Οι τουιτεράδες όμως, έκαναν πάλι τα μαγικά τους και ξεφτίλισαν τον Μάριο Πρίαμο και αποθέωσαν την "ερμηνεία" της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για τον Πρίαμο και την Ελευθερίου στο Survivor All Star

Η κίνηση της Καρολίνας για τον Πρίαμο που έβαλε "φωτιά"

Το Σάββατο 18/2, αποκαλύφθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στο Γειά σου, πως η ίδια προχώρησε σε μία ενέργεια που δημιούργησε μεγάλο σοκ στο κοινό, αλλά ταυτόχρονα και ερωτηματικά. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει τατουάζ.

Το τατουάζ αυτό, όμως, δεν ήταν κάτι αδιάφορο και άσχετο. Έκανε δύο καρδούλες μαζί ενωμένες, οι οποίες επειδή δεν είναι εντελώς κλειστές, δίνουν την εντύπωση πως πρόκειται για το αρχικό του ονόματος του Πρίαμου, ένα "Μ", δηλαδή.

«Η Καρολίνα έκανε τατουάζ. Το έκανε χθες. Έκανε δύο δύο καρδούλες στο χέρι της. Είναι για τον Μάριο Πρίαμο αυτό το τατουάζ πιστεύετε; Η καρδιά μου θυμίζει και λίγο "Μ" έχω να πω εγώ. Ερωτευμένη πολύ, το δηλώνει», είπε ο δημοσιογράφος στο πλατό, αφήνοντας το κοινό να βγάλει μόνο του τα συμπεράσματά του.