Γη της ελιάς: «Μήπως να μπει μόνιμα στην σειρά;» - Τρελάθηκε το Twitter με την "εισβολή" της Μαρίας Μπεκατώρου

Το επικό reunion με τον Γιάννη Κρητικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γη της ελιάς: «Μήπως να μπει μόνιμα στην σειρά;» - Τρελάθηκε το Twitter με την

Χαμός έγινε στο χθεσινοβραδινό 19/2 επεισόδιο της Γης της Ελιάς καθώς καθώς εισέβαλλε η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου, μιας και συνάντησε τον Πότη στο τηλεπαιχνίδι του MEGA, The Chase -δείτε εδώ και ποιος πρωταγωνιστής φημολογείται πως τον σκοτώνουν στην σειρά.

Συγκεκριμένα, ο Πότης αποφάσισε να δοκιμάσεις τις δυνάμεις και τις γνώσεις του στο πλατό του The Chase και έτσι, με το καλησπέρα θέλησε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ευγένεια και την γοητεία του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε κανονικός χαμός στο Twitter με αφορμή αυτή τη συνάντηση αφού θυμήθηκε εποχές YFSF, όπου ο Γιάννης Κρητικός είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τις μιμήσεις του και η χημεία του με την παρουσιάστρια ήταν το κάτι άλλο.

Τα σχόλια στο Twitter για την "εισβολή" της Μαρίας Μπεκατώρου στην Γη της Ελιάς

Οι αποψινές 20/2 εξελίξεις της σειράς

Στο μεταξύ οι τελευταίες εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές και το πρόβλημα για μια ακόμη φορά δεν εντοπίζεται. «Δεν μπορώ να καταλάβω. Σίγουρα θα πρέπει να κάνεις και κάποιες άλλες εξετάσεις για να έχουμε μια πλήρη εικόνα», της λέει η Αντιγόνη, αλλά η Μαρίνα ούτε που να το ακούσει: «Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα. Εχω πάει σε όλους τους γιατρούς, τέλος!», της ξεκαθαρίζει και αυτή τη φορά είναι ανένδοτη, ενώ τα συμπτώματά της χειροτερεύουν.

Παράλληλα η Ιουλία εκφράζει στη Μυρτάλη τις ανησυχίες της για τη σχέση της με τον Αλέξη: «Δεν μου φαίνεται και τόσο σόι ο γιός της Μαργαρίτας. Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή», ισχυρίζεται και η Μυρτάλη δεν συμμερίζεται τη γνώμη της και μάλιστα την αντιμετωπίζει σχεδόν επιθετικά: «Δεν σε ρώτησα Ιουλία και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου», της απαντάει. Στο μεταξύ η Αννα και ο Λεωνίδας, μετά τον καβγά τους για τον Αποστόλη, τελικά χωρίζουν, ενώ μετά από λίγες ημέρες θα τα φτιάξει όπως λένε τα spoils με άλλη (δείτε εδώ με ποια)! Η Βασιλική παρατηρεί ότι ο Φίλιππος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ειρήνη και δείχνει να νοιάζεται για εκείνη.

Η Μαργαρίτα συγκρούεται πολύ έντονα με τον Αλέξη και, όταν αυτός δεν αποδέχεται τους όρους της, τον πετάει έξω από το σπίτι: «Φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ μέσα. 'Η θα συμμαζευτείς ή ξέχασέ με», του λέει.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Λίγο πριν το τέλος της σειράς παντρεύονται