Survivor all star: «Πήγε το σκ@τό στην κάλτσα» - Χιλιάδες σχόλια στο twitter για την είσοδο του Πιλίδη στο παιχνίδι

Θα ανεβάσει στα ύψη τον ανταγωνισμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Πήγε το σκ@τό στην κάλτσα» - Χιλιάδες σχόλια στο twitter για την είσοδο του Πιλίδη στο παιχνίδι

Την Κυριακή (26/2) στο Survivor all star είδαμε δύο νέες αφίξεις παικτών από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο, με το Γιωρίκα Πιλίδη να μπαίνει στους μπλε και την Νικολέτα Μαυρίδη να ενισχύει την ομάδα των διάσημων (δείτε εδώ την άφιξή τους και τις αντιδράσεις των παικτών).

Η χαρά ήταν μεγάλη και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τον Πιλίδη, με το πέρασμα του στο ριάλιτι του 2022 να είναι πιο πρόσφατη είδαμε τους μπλε χάρη σε αυτόν να παίρνουν τα πάνω τους και τους κόκκινους να ανησυχούν για τη συνέχεια.

Η άφιξη λοιπόν του Πιλίδη έφερε γούρι, αφού οι μπλε πήραν τη νίκη και έτσι στο twitter είδαμε να γίνεται πανηγύρι με τους χρήστες να εκθειάζουν τον πολύ γρήγορο στα run παίκτη.

Τα σχόλια στο twitter για την είσοδο του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor all star

Η αντίδραση του Πηλίδη για το ειδύλλιο Πρίαμου & Καρολίνας

Μεγάλο "ντόρο" έχει κάνει το τελευταίο 24ωρο η σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα, στο Survivor All Star. Ο Γιωρίκας Πηλίδης μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Open Weekend, το πρωί της Κυριακής (22/1) για το δίδυμο αυτό.

«Το είδα το τρέιλερ, μια χαρά, οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι; Είναι ένα συνηθισμένο πράγμα. Κάτω από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις δημιουργούνται δυνατά συναισθήματα. Άστοχο το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα για το ότι παίζουν σε εκπομπή ερωτικού περιεχομένου. Κι ο ίδιος είχε τη δική του γνωριμία μέσα στο Survivor. Η παραγωγή ήξερε ότι θα πουλήσει αυτό. Πολλοί παραβιάζουν τους κανόνες του Survivor. Κι εγώ τους είχα παραβιάσε», είχε πει ο Γιωρίκας Πιλίδης.