Survivor all star: Τους υποδέχτηκαν με κλάματα - 2 ισχυρές αφίξεις σε μπλε και κόκκινους

Θα ανατρέψουν όσα ξέρουμε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Τους υποδέχτηκαν με κλάματα - 2 ισχυρές αφίξεις σε μπλε και κόκκινους

Με πολλές υποσχέσεις και εκπλήξεις ξεκίνησε το σημερινό (26/2) επεισόδιο στο Survivor all star, καθώς λίγο μετά το δημόσιο παράπονο της Ελευθερίας Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο (δείτε το εδώ), στη συνέχεια είδαμε δύο νέες αφίξεις.

Εμείς από το Youweekly.gr σας τα είχαμε πει και εν τέλει η ομάδα των διάσημων ενισχύθηκε με δύο νέους παίκτες από την Ελλάδα, που μόνο χαρά έφεραν στην ομάδα.

Αρχικά λοιπόν, μέσα από το σκάφος επιβιβάστηκε η Νικολέτα Μαυρίδη στην ομάδα των κόκκινων, η οποία έκανε την Ελένη Χαμπέρη να ξεσπάσει σε κλάματα και στη συνέχεια, κατέφθασε στην ομάδα των μπλε γεμάτος ενέργεια και όρεξη να αγωνιστεί ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Οι δύο νέες αφίξεις στο Survivor all star (26/2)

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Πάμε στα σημαντικά... Η ασυλία είναι το πιο πολυπόθητο έπαθλο καθώς όλοι θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η ομάδα που μπαίνει με το δεξί στην νέα αυτή εβδομάδα επάθλων θα είναι η... Μπλε! Έχουν φάει, έχουν πάρει τα πάνω τους και πλέον οι Κόκκινοι νιώθουν τι εστί πείνα και ανταγωνισμός!