Παγιδευμένοι: «Κόψτε τον μονόλογο της και βάλτε τον παντού!» - "Πανικός" στο twitter με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Είπε όλα όσα θέλει να πει κάθε γυναίκα για τις γυναικοκτονίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Κόψτε τον μονόλογο της και βάλτε τον παντού!» -

Την Τρίτη 21/3 προβλήθηκε ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο για την σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, καθώς η Άννα ανακάλυψε ένα βίντεο με τον Άγγελο και η αποκάλυψή του σόκαρε και την ίδια, αλλά και τους τηλεθεατές οι οποίοι παρακολουθούσαν με αγωνία τις εξελίξεις (δείτε εδώ ποιος είναι ο Τούρκος που έχει την θέση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη).

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό το highlight της βραδιάς. Η Αγγελική Ρούσσου, η νέα εισαγγελέας, την οποία υποδύεται η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, έχει αναλάβει μία υπόθεση που πρόκειται για γυναικοκτονία και ο μονόλογός της έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν μόλις την άκουσαν. «Μεγαλώνουν τους γιους τους σαν να τους ανήκει ο κόσμος και γίνονται τέρατα», ήταν μερικά από τα λόγια της και το twitter την αποθέωσε.

Αποθέωση στο twitter για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στους Παγιδευμένους

Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να μην συνεχίζει την δεύτερη σεζόν στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, αφού πρόκειται να τον δολοφονήσουν και να πεθάνει. Η αλήθεια όμως είναι μια και την αποκαλύπτει η Τούρκικη σειρά.

Η σειρά Yargi είναι η μεταφορά της σειράς την οποία φέτος βλέπουμε για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου και στην γειτονική χώρα έχουν ήδη παρακολουθήσει το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια που έρχονται - σύμφωνα πάντα με τον Τηλεθεατή - , θα μαθευτεί ότι ο Θοδωρής ήταν εκείνος που σκότωσε τον πατέρα της Άννας και ο Σπύρος βοήθησε στο να εξαφανιστεί το πτώμα. Ο πρώτος θα μπει και πάλι φυλακή, ενώ ο δεύτερος θα καθεραιθεί των καθηκόντων του. Η Άννα όμως θα προσπαθήσει να τους αθωώσει!

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Ανδρέας χαροπαλεύει!

Σύντομα θα αποκαλυφθεί, πως το όπλο εκπυρσοκρότησε την ώρα που Θοδωρής και Κοσμάς πάλευαν όμως ήταν ακόμη ζωντανός. Λίγο αργότερα ο φίλος του ο Άκης βρέθηκε στο σημείο και του έδωσε την χαριστική βολή έπειτα από εντολή του Άγγελου. Το αποδεικτικό στοιχείο βρίσκεται στο κινητό του Άκη που το έχει ο Αλέκος.

Παγιδευμένοι Δημήτρης νεκρός

Όλοι ωστόσο βρίσκεται εναντίον του. Η Υβόννη η γυναίκα του θέλει να τον εκδικηθεί και να τον χωρίσει. Έτσι στήνει ένα σχέδιο για να τον βγάλει επιτέλους από τη μέση. Έπειτα από ένα πλάνο που καταστρώνουν με τον βοηθό του, καταφέρνουν να αρπάξουν κάποια έγγραφα που να τον ενοχοποιούν για διάφορες πράξεις του και τελικά ο Αλέκος μπαίνει φυλακή. Μάλιστα, βρίσκεται και το κινητό του Άκη το οποίο αθωώνει τον Θοδωρή.

Η οικογένεια ενώνεται ωστόσο οι πληγές θα αργήσουν να επουλωθούν. Ο Δημήτρης λοιπόν, αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές. Η Άννα ωστόσο του κάνει έκπληξη και πάει μαζί του.

Λίγο καιρό αργότερα αποφασίζουν να παντρευτούν. Άννα και Δημήτρης ενώνουν τις ζωές τους για πάντα και ορικίζονται μόνο ο θάνατος να τους χωρίσει. Έτσι και γίνεται...

Έξι μήνες μετά ο Δημήτρης δολοφονείται και η Άννα μπαίνει φυλακή. Μήπως κάτι κρύβει και δεν θέλει να αποκαλύψει τον πραγματικό ένοχο;

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο Δημήτρης θα συνεχίζει και την δεύτερη σεζόν των Παγιδευμένων. Άρα λογικά κάποιος τον θέλει νεκρό, αλλά δεν είναι στα αλήθεια νεκρός.