Παγιδευμένοι: "Λιώνουν" όλες για πάρτη του - Αυτός ο ηθοποιός υποδύεται τον Δημήτρη στην τούρκικη εκδοχή της σειράς

Εμείς πάντως ψηφίζουμε Λεβεντογιάννη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι:

Οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 είναι μία από τις σειρές που από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να πείσει το κοινό και αυτό φάνηκε από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε. Μπορεί να διακόπηκε για αρκετό διάστημα λόγω του Μουντιάλ, ωστόσο αυτό δεν έκανε τους τηλεθεατές να ξεχάσουν την πλοκή και να το βαρεθούν, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις να παραμένει έντονο κάθε φορά (δείτε εδώ ποιος θα αυτοκτονήσει).

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την επιτυχία της σειράς φέρει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος υποδύεται τον Δημήτρη, το Εισαγγελέα που παραιτήθηκε για να μπορεί να σώσει τον έρωτά του, την Άννα, από την φυλακή, για έναν φόνο που δεν έκανε και ίσως ήταν ο μόνος που πίστευε πως το κορίτσι που αγαπά είναι αθώο.

Ποιος είναι ο Τούρκος Δημήτρης Μαρκέτος των Παγιδευμένων του ΑΝΤ1

Ο ίδιος, λοιπόν, έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο γυναικείο κοινό και πολλές παρακολουθούν το σίριαλ μόνο και μόνο για να δουν εκείνον, με τα σχόλια στο twitter να παίρνουν φωτιά κάθε φορά που κάνει κάποια ρομαντική κίνηση, φαίνεται ημίγυμνος είτε ζει το απόλυτο πάθος με την συμπρωταγωνίστριά του.

Οι Παγιδευμένοι, ωστόσο, δεν παίζουν μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχει και η τούρκικη εκδοχή αυτού, η οποία βρίσκεται ήδη στη δεύτερη σεζόν και ονομάζεται "Yargi". Ενδιαφέρον, έτσι, έχει να δούμε αν ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μαρκέτο είναι εξίσου γοητευτικός όσο και ο Έλληνας.

Πρόκειται για τον Κάαν Ουργκατζίογλου, ένα 41χρονο ηθοποιό, με καταγωγή από τη Σμύρνη, ο οποίος μπήκε από πολύ μικρή ηλικία στον χώρο της υποκριτικής, κάτι που φαίνεται αμέσως μόλις τον "ψάξει" κανείς, αφού στα 21 του είχε κάνει την πρώτη του τηλεοπτική επιτυχία.

Η πρώτη του δουλειά, στην σειρά με τίτλο "Καραολάν", είχε επιλεχθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, λόγω του ότι ήξερε να ιππεύει. Βέβαια, το ελληνικό κοινό τον είχε γνωρίσει και μέσα από τη σειρά Kara Sevda όπου έπαιζε τον "κακό" Εμίρ, ενώ τον βλέπουμε και στο Netflix στη σειρά Love 101.

Τούρκος Μαρκέτος Παγιδευμένοι
Instagram / kaanurgancioglu

Παγιδευμένοι Τουρκία
Instagram / kaanurgancioglu