Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Παγιδευμένοι: Το άδοξο τέλος του στη σειρά - Αυτοκτονεί κάποιος που κανείς δεν περίμενε!

«Δεν πρόκειται να πάω φυλακή»

Παγιδευμένοι: Το άδοξο τέλος του στη σειρά - Αυτοκτονεί κάποιος που κανείς δεν περίμενε!
Σειρές 09.02.2023 12:10
Από Youweekly Team

Η μεγάλη αποκάλυψη για το ποιος είναι ο δολοφόνος του Αγγελου πλησιάζει και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη σειρά Παγιδευμένοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη στο περιοδικό Tv24!

Τη στιγμή που ο Δημήτρης βγάζει την Αννα από το κρατητήριο για την επίθεση κατά του Αλέκου, ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρότασή του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί τη νεαρή δικηγόρο ενόψει της δίκης της. Ο Σταύρος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά η προθεσμία εκπνέει. Στο μεταξύ οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στη Σήμανση που ενοχοποιούν τον Δημήτρη συνεχίζονται. Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Η ερευνήτρια με δάκρια στα μάτια λέει στον Δημήτρη: «Κάποιος θέλει να σε παγιδέψει και να σου κάνει κακό. Ομως δεν είμαι εγώ».

Η στιγμή της αυτοκτονίας στους Παγιδευμένους

Διαβάστε επίσης: «Υπάρχουν κάποια γεγονότα που...» - Spoiler έκπληξη του Σόλων Τσούνη για τους Παγιδευμένους

Ο Δημήτρης είναι σχεδόν σίγουρος ότι η Κάλια δεν είναι αυτή που παραποίησε τα αποτελέσματα της Σήμανσης. Πηγαίνει στο γραφείο του στην εισαγγελία, όπου τα πάντα είναι στη θέση τους. Βρίσκει τον Ανδρέα. «Πρέπει να δούμε το υλικό από τις κάμερες έξω από το γραφείο μου για να δούμε ποιος μπήκε», του εξηγεί. Πράγματι, βλέπουν τον Ηλία. Οταν η Δημήτρης τηλεφωνεί στην Αννα, εκείνη είναι έξω από το σπίτι του δολοφόνου. «Τι κάνεις εκεί;», της φωνάζει. «Από ένστικτο», του εξηγεί. Πηγαίνει και τη βρίσκει. Σε λίγο ο Ηλίας παίρνει το αυτοκίνητό του. Εκείνοι τον ακολουθούν. Στη διαδρομή όμως τους αντιλαμβάνεται και αρχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα. Οταν εγκλωβίζεται στην κίνηση, βγαίνει από το αυτοκίνητο κι αρχίζει να τρέχει. Τρέχουν κι εκείνοι στο κατόπι του.

Ο Ηλίας τότε τους φωνάζει: «Δεν πρόκειται να πάω φυλακή» και πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος και το ερώτημα ποιος τον έβαλε να σκοτώσει τον Αγγελο θα παραμείνει μέχρι στιγμής αναπάντητο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παγιδευμένοι: «ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ» - Πανζουρλισμός στο Twitter με την ερωτική σκηνή του Δημήτρη και της Άννας

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σε σχέση με πρωταγωνιστή των Παγιδευμένων μετά το χωρισμό από τον Βλάχο

Share